Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τούρκικη εισβολή στο Αιγαίο vol.1

Ναι ρε μάγκες! Θα έχει και vol. 2 και vol. 3 και vol. 100.000, μιας και αυτό το κάνουν οι Τούρκοι για να μας κάνουν να τρομάξουμε. Σκεφτείτε: όπου νά 'ναι έχουμε 25η Μαρτίου, στην οποία γιορτάζουμε την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τί λέτε να κάναν οι Τούρκοι για να σπάσουν πλάκα; ΕΙΣΒΟΛΗ! Και αυτό κάναν! Και μπράβο τους!

Πέρα από την πλάκα, αυτό το φαινόμενο γίνεται πράγματι για τον παραπάνω λόγο και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "Αθώο". Και έχουμε και τον Καρατζαφέρη να μας λέει και να μας ξανά λέει:

(Το Youtube βίντεο)

Ιδίως στο σημείο που λέει "just Google" είναι ΤΙ;;;;;; ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΒΙΝΤΕΟ;;;; ΣΠΑΣΤΙΚΕ BLOGGER!


(και μόλις τώρα σου κάρφωσα την εμμονή να δεις τι είπε. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!)

video anaible...

2 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα.

    Πολύ καλό υφάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, δεν είναι τόσο απλό.

    Οι φρεγάτες περνάνε συνέχεια. Δεν είναι όλο το Αιγαίο χωρικά ύδατα της Ελλάδας. Πέρα από τα 6 ναυτικά μίλια από τις ακτές είναι διεθνή ύδατα, δηλ. περνάει όποιος γουστάρει χωρίς άδεια και έλεγχο.

    Απλά, όποτε η κυβέρνηση έχει πρόβλημα, τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν προβάλλουν ένα τέτοιο περιστατικό-φούσκα για να τρομάζει ο κοσμάκης και να σταματάει να ασχολείται με τα θέματα που ενοχλούν την κυβέρνηση και τους φίλους της.

    Π.χ. το θέμα «οικονομική κρίση» έχει σημαντικές προεκτάσεις. Η Goldman Sachs που παίζει με το ελληνικό χρέος, έχει δικό της άνθρωπο, διορισμένο από την κυβέρνηση του Γιωργάκη, στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Δηλαδή, διαχειρίζεται το χρέος το ελληνικού κράτους αυτός που θα κερδίσει αν φαληρίσει το ελλαδιστάν.

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=317999&dt=03/03/2010

    Τέτοια βγαίνουν άμα μείνει πολύ καιρό η επικαιρότητα γύρω από ένα θέμα. Γι αυτό πετάνε μια ψευτοείδηση «Τούρκικη φρεγάτα στο Αιγαίο» για να ψαρώνει ο κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή