Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Λίγα λόγια σχετικά με το Ελληνικό χρέος

Η Ελλάδα, έχει τον έλεγχο της πιο σημαντικής θάλασσας για το εμπόριο, τη Μεσόγειο η οποία ενώνει την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη άρα, σε αυτή τη χώρα υπάρχει πλούτος τον οποίο εκμεταλλεύθηκαν τα κλεφτρόνια που μας κυβερνάνε εδώ και χρόνια, τα οποία δεν σεβάστηκαν τον κόπο των Ελλήνων

Είμαστε ο τοπος που, δημιουργήθηκε και καταστράφηκε η Δημοκρατία που, σήμερα θυμίζει όνειρο σε πολλές χώρες.

Και μπείτε στη θέση του Γερμανού, που τρέχουμε και κλαιγόμαστε για δάνειο αφού, βλέπει έναν που κρέμεται από τα χείλη του, δεν θα του ζητήσει την Ακρόπολη ή κάτι παρόμοιο;

Βέβαια το θέμα με την Ακρόπολη ήταν απλός μια παρεξήγηση η οποία συμφέρει τα Ελληνικά και τα Γερμανικά ΜΜΕ.

4 σχόλια:

  1. Κατάλαβε το, στο είπα και στο zacs blog ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήσκω την ανάρτηση σου πολιτικά ορθή, εάν και ο συνάδελφος που σχολίασε πιο πάνω βρίσκει μπούρδα το συμβάν με την Ακρόπολη. Δυστυχώς ασχολούμε με άλλα θεματάκια αυτήν την περίοδο, και έτσι δεν γνωρίζω άμα δεν υπόθηκε ποτέ η ατάκα με τα Νησιά και την Ακρόπολη, εάν και όλος ο κόσμος είχε βουήξει οπότε μάλλον ειπώθηκε.

    Αυτο που σου προτείνω ειναι να υπάρξει μια εμβάθυνση στους αρχικούς προβληματισμούς, η οποία μέσα του διαλόγου θα μπορέσει να βγάλει ζουμερα συμπεράσματα.
    Με εκτίμηση.
    Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εστιάζω αρκετά στο θέμα των πολιτικόν ή θα μπορούσα καλύτερα;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί είναι στην ουσία... προσωπικό των «διεθνών χρηματοπιστωτικών οίκων», τύπου Goldman-Sachs και λοιποί.

    Την ώρα που Έλληνες και Γερμανοί ανταλάσσουν πχ κατηγορίες «εσείς μας κλέψατε» - «όχι, εσείς μας καταστρέψατε», οι μεγαλοτράπεζες εμπορεύονται το ίδιο το χρέος και των δύο χωρών (και πολλών άλλων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή