Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση εναντίον Α.Τ. - Ύποπτη συγκυρία


5 αστυνομικοί τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 σοβαρά. Η επίθεση έγινε με αυτόματα από δύο άτομα σε μηχανές. Κάλυψαν την διαφυγή τους με αμυντική χειροβομβίδα.

Ο.Κ. Για «Σέχτα Επαναστατών» το κόβω.

Παραπέρα, υπενθυμίζω ότι:



  • Παραμένει σε ισχύ ο νόμος για την ονομαστικοποίηση των κινητών που περάστηκε το καλοκαίρι από την ΝΔ με κλειστή Βουλή, παρ' όλο που το Σύνταγμα προβλέπει ότι νόμοι που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα περνούν μόνο από την Ολομέλεια.
  • Συνεχίζεται η κατοχή των Εξαρχείων. Μπορεί να μην είναι «Λωρίδα της Γάζας» (που τόσο έθιξε μερικούς) σίγουρα όμως μου θύμισε κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. Ναι, έχω πάει και, ναι, είναι ακριβώς έτσι.
  • Ο Χρυσοχοΐδης σκαλίζει φακέλους της 17Ν και δίνει δείγματα ότι ξέρει καλά - παλιός γαρ - ποιές είναι οι σχέσεις «βίαιων ομάδων» με «χουλιγκάνους των γηπέδων» και συμμορίες. Το αποψινό τού έρχεται λουκούμι.
Δε βάζω στοιχήματα ακόμα, αλλά θα σκάσουν πολλές σαπουνόφουσκες τις επόμενες ημέρες.

5 σχόλια:

  1. Πότε θα μας κάνει τη χάρη ο κύριος Υπουργός που θέλει να το παίξει σωτήρας και ήρωας στις πλάτες των αθώων παιδιών να παραιτηθεί; Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι παιχνιδάκια εξουσίας και προσωπικής δόξας. Όλοι ξέρουμε πως και την 17 Νοέμβρη τυχαία την διέλυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμπονια γιαυτουσ τουσ αλεξανδρουσ δεν βλεπω. αναλογως τσαμπα μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε Ανώνυμε 2:35, αυτό δε λέμε τόσο καιρό, ότι με τις μαλακίες της καταστολής το πήγαιναν γυρεύοντας για νέο αίμα αντί για εκτόνωση;

    Κοίτα τί είχαμε αναδημοσιεύσει εδώ, από τον Φεβρουάριο:

    http://exoapotinvouli.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html

    Κι ύστερα, μην ισοπεδώνουμε: άλλο ο φόνος πολίτη από όργανο της «τάξης» κι άλλο επίθεση από εγκληματίες σε αστυνομικούς. Το δεύτερο προβλέπεται (αυτή είναι η δουλειά του αστυνομικού)· το πρώτο όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι ενέργειες έρχονται μόνο για να περικόψουν ελευθερίες. Οι τρομοκράτες χτυπούσαν πάντα όταν το κίνημα δυνάμωνε ή μία κυβέρνηση έδειχνε να το ακούει. Σήμερα, μία μέρα μετά την επικήρυξη, λίγες μέρες μόλις μετά την ανάληψη της κυβέρνησης, ξαναχτύπησαν. Η τρομοκρατία αυτών των ημερών -τηλεοπτική στη γέννησή της- είναι μάλλον από νέα παιδιά, που διδάχθηκαν από τα ΜΜΕ, τη γύρω βιοτική τους βία και τον κοινωνικό κανιβαλισμό, την αποδοχή τέτοιων ενεργειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα έντονη την ενύπωση από το πρώτο χτύπημα ότι η ΣΕΧΤΑ είναι πράκτορες-ασφαλίτες-παρακρατικοί. Μετά από κάθε χτύπημα τους, αυτή η εντύπωση πάει ολοένα προς την βεβαιότητα.
    Αν δεν είναι, τότε είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ.
    Και τη δουλειά της ασφάλειας κάνουν, και δεν πληρώνονται για αυτό.
    Επαναστάτες πάντως δεν είναι με τίποτα.
    Κοινοί δολοφόνοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή