Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Πολίτες Ενάντια στην Αστυνομική Βία.



Γεύση από Δεκέμβρη έχει η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων των Εξαρχείων για την Αστυνομική Βία και διαφθορά που προσπαθεί να γκετοποιήσει τα Εξάρχεια φυσικά για μικροπολιτικούς σκοπούς.

Οι κάτοικοι έχουν εκφράσει πολλάκις την δυσαρέσκεια τους για την Αστυνομική Διαφθορά και βία... και εκατοντάδες είναι στο διαδίκτυο τα βίντεο και οι φωτογραφίες, όπως και οι καταγγελίες που την αποδεικνύουν

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο έχει διεφθαρεί η Αστυνομοκρατουμενη Ελληνική Κοινωνία... είναι ή χρήση δακρυγόνων... που ενώ θεωρείται έγκλημα πολέμου, στην Ελλάδα χρησιμοποιείτε ακόμα και ενάντια σε περαστικούς, με δικαιολογία ότι έχουμε ειρήνη(!!!)

Να σημειωθεί ότι η ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία που βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση παγκοσμίως από την ελληνική κυβέρνηση, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και χρόνια, για την τροπή που έχει πάρει το θέμα της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα.

Ίδιες Θέσεις έχει πάρει πολλάκις και η Διεθνής κοινότητα με αποκορύφωμα, το BBC που μιλούσε για τα γεγονότα του Δεκέμβρη αναφέροντάς τα ως «αντικαθεστωτική κινητοποίηση».

Κάποια στιγμή πρέπει η ΕΛ.ΑΣ να λογοδοτήσει και να συμμορφωθεί με τις προσταγές του πολιτισμένου κόσμου.

Μέχρι τότε... κανένας Πολίτης, Έλληνας ή ξένος δεν θα μπορεί να νοιώθει ασφαλής εντός των Ελληνικών συνόρων.

Επιμελήθηκε την δημοσίευση ο Χρήστος Άλμ.
Τηλέφωνο: 6989208466
Για προτάσεις και σχόλια: paladinheart83@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου