Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Για την επίθεση στο Πάρκο Κύπρου & Πατησίων

Αστυνομικό ρεπορταζ απο Κύπρου και Πατησίων

(Αναδημοσίευση από το Δακρυγόνο)


Μεγάλη επεχήρηση της ελληνικής αστυνομίας με φοβερά και σπουδαία αποτελέσματα.
Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή.
Όλα συνέβησαν ένα βράδυ με φεγγάρι της Πέμπτης ξημερώντας Παρασκευή της 18 προς 19 του μηνός του Ιουνίου.
Δαιμόνιοι αστυνομικοί που φρουρούν τον κοινωνικό χώρο αντελήφθησαν ότι ξύλινη πόρτα κάπου στην πατησιών έφερε σύνθημα ακατανόητο από τους πολλούς αλλά κατανοητό από τους ελάχιστους τετραπέρατους ένστολους φρουρούς που εκτός από την αστυνόμευση έχουν αυτοδιορισθεί και να σκέφτονται κιόλας.
Με τα πολλά οργανώθηκε μεγαλειώδης επεχήρηση σε όλη την πατησιών και ένα υποδειγματικό σκεπτικό αστυνομικής ετοιμότητας βρήκε την εφαρμογή του.
Κυκλώθηκαν ολόκληρα τετράγωνα, έκλεισαν κεντρικοί μητροπολιτικοί λεωφόροι, και η επεχήρηση των ένστολων τετραπέρατων όντων πήρε σάρκα και οστά και μία …πόρτα.
Αποτέλεσμα 15 προσαγωγές και μια σύλληψη …πόρτας.
Άπαντες θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα για τα περεταίρω ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα θα ζητήσει και θα λάβει τριήμερος προθεσμία για την απολογία της.
Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα βαρύνετε και με κατηγορίες όπως αντίσταση κατά της αρχής καθότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης συνέχιζε να φέρει το ακατονόμαστο σύνθημα προκαλώντας ευλόγως τα ένστολα όργανα. Φήμες ότι η πόρτα δέχθηκε βρισιές και σπρωξίματα από τα ένστολα όντα δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθούν.

Επίσης απο αυτοπτη μάρτυρα πήραμε τις παρακάτω πληροφορίες :"...Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ )ΕΝΩ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΕΡ ΠΡΙΟΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΩΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ.Η ΕΛ.ΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ "

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή επικρατεί αυξημένη ησυχία λόγω του ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί. Θεωρείτε πάντως πέρα από πιθανό σχεδόν σίγουρό ότι μετά την πόρτα δεν αποκλείεται να δούμε στην ευελπιδων και τμήματα από ντουβάρια όπου φέρουν συνθήματα που άπτονται των νέων νόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου