Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ενημέρωση από την Πατησίων 70

Κυρίες και κύριοι, χαίρετε.

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στην ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, με θιασάρχη τον απερχόμενο πρόεδρο-τσιφλικά κ. Σπύρο Ζησιμόπουλο και κομπάρσους τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον υφυπουργό Γιώργο Βλάχο.

Την Παρασκευή 12/06, ενώ ο τσιφλικάς κι αφέντης της επιτροπής κ. Ζησιμόπουλος είχε «καταδεχτεί» να συναντήσει αντιπροσωπία από την απεργία πείνας του Θ. Τενέζου, άλλαξε γώμη και αποφάσισε να δεχτεί όποιον γουστάρει αυτός για αντιπρόσωπο. Μάλλον μπέρδεψε την π***** με τη βούρτσα, νομίζοντας ότι μπορεί να χρίει ο ίδιος «αντιπρόσωπο» των απεργών (ήταν τρεις πλέον, από την Πέμπτη 11/06) όποιον τον βολεύει καλύτερα.

Ο Θεόδωρος, που βρισκόταν στην δεύτερη μέρα απεργίας δίψας και στην 120ή πείνας, καθώς και ο Γιώργος Κοσμόπουλος και ο Χρήστος Αλμ που βρίσκονταν στην δεύτερη μέρα απεργίας πείνας και δίψας, εξαγριώθηκαν από την κοροϊδία. Οι δυο πρώτοι ξάπλωσαν στο οδόστρωμα της Πατησίων για 10 λεπτά. Ο Χρήστος κι εμείς οι συμπαραστάτες, κλείσαμε την είσοδο της Επιτροπής δηλώνοντας ότι δεν θα βγει κανένας αν δεν δεχτεί ο Ζησιμόπουλος συνάντηση με τους απεργούς. Ο Θοδωρής και ο κ. Κοσμόπουλος πείστηκαν να εγκαταλείψουν το οδόστρωμα και να έρθουν μαζί μας.

Ακολούθησαν τραγελαφικές σκηνές. Ήρθε μια διμοιρία ΥΜΕΤ (μπλε ασπιδοφόροι) οι οποίοι μπουκάροντας δίπλα από τον σκελετωμένο Θοδωρή, παρατάχθηκαν πίσω από τον κόσμο. Μοίρασαν απλόχερα ασπιδιές και παρ' ολίγον να ποδοπατήσουν τον ίδιο τον Τενέζο όταν έσπρωξαν για να πετάξουν τους διαμαρτυρόμενους έξω από το τσιφλίκι του κ. Ζησιμόπουλου.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι χτυπήθηκε με γερή ασπιδιά κατακέφαλα ο γιος του κ. Κοσμόπουλου, Χριστόφορος - άτομο με ειδικές ανάγκες - που διακομίστηκε με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Ο Χρήστος Αλμ παρ' ολίγον να επιτύγχανε επ' αυτοφόρω σύλληψη μπάτσου από μπάτσο γι' αυτό το συμβάν. Πάνω στο τσακίρ κέφι ήρθε και μια διμοιρία ΜΑΤ με τα χημικά της και με τα όλα της, μανουριασμένη κι έτοιμη να διαλύσει με τις γνωστές μεθόδους τον κόσμο που είχε έρθει για στήριξη και συμπαράσταση (από ΑΣΟΕΕ κ.λ.π.).

video video

Με την επιμονή του Θοδωρή και του κ. Κοσμόπουλου, με διαμεσολαβητή τον αστυνομικό διευθυντή Γκολφινόπουλο, ο αγάς της Επιτροπής δέχτηκε να κανονίσει συνάντηση για την Δευτέρα 15/06, στην 1:00 το μεσημέρι, με τους απεργούς και τον υφυπουργό Γ. Βλάχο. Οι μπάτσοι διελύθησαν ησύχως.

Ελπίζουμε - για το καλό τους - οι πολιτικάντηδες, διαχειριστές της όποιας εξουσίας τους έχει παραχωρηθεί από τους μεγαλοκαρχαρίες που υπηρετούν, να δείξουν σύνεση και να δεσμευτούν για συγκεκριμένα μέτρα όσον αφορά στη σαπίλα της Επιτροπής «Ανταγωνισμού». Η εξώφθαλμη προστασία των μεγαλοβιομηχάνων έχει και τα όριά της.

Κι η υπομονή όλων μας έχει τελειώσει προ καιρού.

1 σχόλιο:

  1. Ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή που γεννήθηκα Έλληνας να χέσω την ιστορία μας και όλα μαζί μπροστά σε αυτά...

    Ντροπή σας ρε μαλάκες μετα απο 120 μέρες τον σκεφτήκατε τον άνθρωπο ?

    Ου να μου χαθείται που έπρεπε να σας εχει καθαρίσει ο λαός

    Χιτλερίδες είστε και χειρότεροι σιχάματα όχι ψήφο δε θα πάρετε απο μένα αλλά ουτε φτύσιμο δεν αξίζετε

    Άντε και στο διάλο σιχάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή