Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

Αναδημοσίευση από το StopCartel.org

108 ΜΕΡΕΣ,ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΤΑ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο Θ.ΤΕΝΕΖΟΣ! 31-5-2009

Σε αναπηρικό καρότσι κατέθεσε την Παρασκευή σαν μηνυτής για δεύτερη φορά κατά του παραιτηθέντος προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού ο Απεργός Πείνας. Αίσθηση στα Δικαστήρια από την απροσδόκητη παρουσία του...
Μία απροσδόκητη παρουσία το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πταισματοδικείο της Αθήνας στην Ομόνοια ,προκάλεσε αίσθηση και απορίες.


Ο 108 ημερών Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος, μεταφέρθηκε πάνω σε αναπηρικό καρότσι, καθ' ότι εξαντλημένος, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον τού 19 ου Πταισματοδίκη, ο οποίος διενεργεί εδώ και μήνες προανάκριση σχετική με μήνυση κατά του παραιτηθέντος προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού!


Το περίεργο στην υπόθεση αυτή αποτελεί η επιμονή της συγκεκριμένης αρχής, να εμφανιστεί ο μηνυτής αυτοπροσώπως, προκειμένου να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις επί της μήνυσης πού υπέβαλε...
Μπροστά στο απαράδεκτο θέαμα τού εξαντλημένου Απεργού Πείνας οι απαντήσεις στις διευκρινήσεις θα δοθούν γραπτώς...


Απορίας άξιον είναι ποιά δικονομική διαδικασία υποχρέωνε τον μηνυτή ,αν και προδήλως ευρίσκετο σε σωματική αδυναμία την οποία η προανακριτική αρχή γνώριζε και για την οποία είχε ενημερωθεί, να προσέλθει κατά τον πιεστικό, στην ουσία βίαιο αυτό τρόπο, απλά για να ακούσει τις ερωτήσεις!


Δεδομένου ότι λόγω πλήρους οικονομικής αδυναμίας ο Θεόδωρος Τενέζος στερείται πλέον και της στοιχειώδους υπεράσπισης των νομικών δικαιωμάτων του, αφού στηρίζεται μόνο στις εθελοντικές συμβουλές δικηγόρων, έχει αφεθεί, εκτός των άλλων να είναι ανυπεράσπιστο θύμα και όταν ακόμα είναι μηνυτής!

Αναρωτιέται ο κάθε λογικός πολίτης σε τί εξυπηρετούσε η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά των αρχών, όταν μπορούσε να ερωτηθεί ,κατ οικονομίαν κατά διαφορετικό τρόπο, ώστε να μην διακινδυνεύσει με την μεταφορά αυτή η υγεία του.

Σε τί αποσκοπούσε αυτή η μεθόδευση ,πολύ περισσότερο όταν η δικαιοσύνη από την άλλη πλευρά, κωφεύει από τις 15 Σεπτεμβρίου 2008 και δεν εξετάζει τις θεμελιώδεις καταγγελίες του οι οποίες υπάρχουν στο υπόμνημα το οποίο έχει κατατεθεί ,πλην των αρμοδίων πολιτικών προσώπων, στον Εισαγγελέα κ. Σανιδά.

Μήπως πρέπει επιτέλους να γίνει γνωστό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου