Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Εκτροπή


Η κοινοβουλευτική χούντα έχει πλέον εδραιωθεί.

Συνταγματικά κατοχυρωμένες ή μη, οι κινήσεις της έχουν πλέον περάσει στην σφαίρα του δημοκρατικώς μη ανεκτού.

Υπενθυμίζουμε ότι σειρά τελευταίων κυβερνήσεων έχει εκλεγεί με ποσοστά μειοψηφίας. Που παραμένουν μειοψηφίες ακόμα και μετά το άγριο μαγείρεμα των εκλογικών νόμων – κοστουμιών.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων έχει απλωθεί βαρύ το πέπλο της καταστολής και της ανελευθερίας. Αρκεί να δει κανείς την συντονισμένη δράση αστυνομίας, ΜΜΕ και παρακρατικών. Το θέμα δεν είναι πια για γέλια.

Για κανέναν.

Υπενθυμίζουμε, ενδεικτικά, ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει σκοτώσει μαθητή, έχει σακατέψει φοιτητές, έχει προστατέψει τους ενόχους της δολοφονικής επίθεσης κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, έχει κάψει την μισή Ελλάδα για να περάσει την Ιωνία Οδό και να ξεπουλήσει φιλέτα στα διεθνή ξενοδοχειακά καρτέλ, έχει ξεπουλήσει δημόσια γη με συνεργό το θρησκευτικό παρακράτος.

Προστίθεται τώρα άλλη μία, ακόμα πιο άγρια, απόδειξη ότι οι διαχειριστές της εξουσίας ενεργούν με καθαρά φασιστικές μεθοδολογίες. Αποδεικνύεται ότι προσπαθούν ενεργά να εξαφανίσουν κάθε ίχνος, έστω και έμμεσου, ελέγχου από αυτούς που αποκαλούν, περιφρονητικά, «λαό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου