Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η απάντηση στην εξαγριωμένη Νίκη Λ.

Απάντηση στο:

http://gianniotis.blogspot.com/2009/05/blog-post_168.html

Ήρθα και εγώ...

Καλησπέρα, ονομάζομαι Χρήστος Άλμ και είμαι και εγώ με την σειρά μου ιδιοκτήτης ένος μπλογκ της πλάκας εν ονόματι www.papatrexasnews.blogspot.com . Δεν γνωρίζω αρκετά για την έκταση που έχει αυτή η δημοσίευση, και φυσικά το τι μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτήν την δυσφημιστική δημοσίευση, οπότε επιτρέψτε μου να απαντήσω βάση της δημοσίευσης και μόνο.

Η ιστορία της κας Νίκης μου θυμίζει κάτι διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά καιρούς σχετικά με μαγικά χαπάκια αδυνατίσματος που κάποιος Dr. John ή Dr. Οτινάναι επιβεβαιώνει εν ανωνυμία την αποτελεσματικότητα του χαπιού, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ούτε κάποια έγκριση από τον ΕΟΦ ούτε καν τα στοιχεία της ιατρικής του ιδιότητας.

Έτσι και εδώ... λάβατε εσείς, ένα γράμμα "απορία(;)", από κάποια νοσοκόμα Νίκη Λ, η οποία από γνήσιο ενδιαφέρον ρώτησε τον Γιατρό της, ο οποίος ρώτησε τον θεό και πάει λέγοντας... λαοπλανίες δηλαδή με χρωματική σάλτσα για τους ρέκτες του είδους, και από ευθύνη των λέξεων αυτών... καμία απολύτως.

Εφόσον θέμα για το εάν μπορεί να κρατήσει μια απεργία πείνας Νερό αλάτι - Νερό ζάχαρη τόσες μέρες δεν τίθεται, αφού εάν συνεχιστεί αυτό το θέμα, τότε αρχίζουμε να μιλάμε για ψευτιά, από την στιγμή που το wikipedia γράφει για απεργίες Πείνας που κράτησαν 324 ημέρες, και η δυσφήμηση αυτού του δεδομένου, αποτελεί βλασφημία κατά των πεσόντων απεργών πείνας στα γνωστά Λευκά κελιά της Τουρκίας (ποσό εύκολα ξεχνάμε...).

Οπότε μιλάμε για την γνησιότητα της απεργίας Πείνας του κου Τενέζου. Από οποιονδήποτε ιδιώτη γιατρό, ή ακόμα και από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αυτού το κράτους αφού στην περίπτωση που ήταν ψευδής η απεργία πείνας, θα επρόκειτο για έγκλημα... δίνεται η δυνατότητα να ελεγχθεί η απεργία πείνας, και κάτι μου λέει ότι οι αντίδικοί του θα τρέχανε πρώτοι να στείλουν γιατρό για να τον ελέγξει, που αυτή την στιγμή κρατούν σιγή ιχθύος.

Αλλά κανείς δεν έρχεται, μόνο οι Γιατροί του Κόσμου ελέγχανε μέχρι πρόσφατα την γνησιότητα της απεργίας του κου Τενέζου. Αυτό που ζητάμε:

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ:

1)Τον κο Τενέζο.

2)Τους συμπαραστάτες του, και φίλους, και τους πρώην εργαζομένους του που συμπαραστέκονται...

3)Τον κο Κοσμόπουλο, σεβαστό θωρακοχειρούργο και σεβαστό αγωνιστή, (συμμετοχή στο πολυτεχνείο, και για να μην μιλήσω για το τι συνέβη στο παιδί του, και καλό μου φίλο).

4)Τους Γιατρούς του Κόσμου

Τότε να το κάνει με τον σωστό τρόπο, αλλιώς είναι απλά ένα ανθρωπόμορφο τέρας και εχθρός μου, που θα δώσω και την ζωή μου, για να αντιμετωπίσει τις ευθύνες του, και το πρόσωπο της δικαιοσύνης.

Αυτά...

Φίλος, και συμπαραστάτης του κου Τενέζου

Robert Kristian (Χρήστος) Alm

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα το διάβασα και είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου...
    Μήπως η κα Νίκη είναι "νοσοκόμα" όσο η κα Νατάσα "γιατρός";
    Γιατί χάνουμε το δάσος... όπως πάντα σε αυτή τη χώρα;
    Το σημαντικό είναι ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που κάνει ο κος Τενέζος και όχι η ίδια η απεργία πείνας! Η απεργία είναι αυτή που έφερε στο προσκήνιο τις καταγγελίες του και αυτές μας αφορούν όλους!
    Ας βάλουμε επιτέλους και το μυαλό να δουλέψει. Λίγο λιγότερη κομματική πειθαρχία δε βλάπτει...

    (σ.σ. τo σχόλιο αυτό το έγραψα και στο gianiotis.gr αλλά επειδή μπορεί να λογοκριθεί είπα να το αναρτήσω και εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή