Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΠΗΓΗ www.zougla.gr Εισαγγελέας στην Ακρόπολη

Εισαγγελέας μετέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τον οποίο απέκλεισαν και πάλι σήμερα συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με το σωματείο των συμβασιούχων, ο εισαγγελέας κλήθηκε από την εφορία Ακροπόλεως.

Οι 700 συμβασιούχοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων και την επαναπρόσληψη απολυμένων συναδέλφων τους.

Κύκλοι του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρουν ότι τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, όμως δεν έχει διευκρινιστεί το νομικό πλαίσιο που θα επιτρέψει την καταβολή των δεδουλευμένων.



Και λέω εγώ τώρα ενας πολίτης, αν δε μου δίνουν χρήματα να ζήσω την οικογένεια μου, δεν πα να δουλεύω και ως πρέσβης της Έλλάδος τι πρέπει να κάνω?


Ποια χρήματα έχουν εξασφαλιστεί και για πόσο θα κοιροιδεύετε αυτόν το λαό

Αν ζούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες σήμερα όχι την Ακρόπολη δε θα είχαμε δικαίωμα να προβάλουμε αλλά σε μια κλούβα θα μας έβαζαν και θα μας πέταγαν στη Θάλασσα αγαπητοί μου


(Α και κάτι άλλο: μη και παραλείψετε να διορίσετε 10.000.000 δημοσίους υπαλλήλους μη και χάσετε την καρέκλα σας, και μετά φυσικά να τους απολύσετε)

2 σχόλια:

  1. "To νομικό πλαίσιο που θα επιτρέψει την καταβολή των δεδουλευμένων...!"
    Το νομικό πλαίσιο για την πρόσληψη υπήρχε και ποιος νόμος επιτρέπει την πρόσληψη για σύμβαση εργασίας και δεν προβλέπει την αμοιβή του εργαζόμενου;
    Έχω βαρεθεί να συγκρούομαι καθημερινά με τη λογική!
    Πρέπει να μας αδειάσουν επιτέλους τη γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Εεεε... να... ξέρετε, δεν υπάρχουν λεφτά...», «οι κυβερνήσεις του Χθες μας παρέδοσαν χάος....», «υπολογίζαμε κονδύλια για τον πολιτισμό, αλλά με την οικονομική κρίση, ξέρετε...»

    Θα έλεγα να οργανώσουμε μια διαμαρτυρία συμπαράστασης στους συμβασιούχους, με πλακάτ στην είσοδο της Ακρόπολης που να λένε «Η Δημοκρατία απουσιάζει. Παρακαλούμε αφήστε μήνυμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή