Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Το Πρωκτικό επιτίθεται στον Απεργό Πείνας

Το Πρωκτικό, ως κλασσικός εγκάθετος των διαβρωμένων θεσμών της ολιγαρχικής χούντας, έκανε σήμερα διπλή επίθεση στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο. Πρώτα παραπληροφόρησης και ύστερα... φιλίας!!!

Αναδημοσίευσε ελεεινό, «σφυριγμένο» δημοσίευμα από το άλλο «καλό» και «ανεξάρτητο» blog, το newsmme. Μετά όμως την αποστομωτική απάντηση του Θεόδωρου (βλ. πιο κάτω), το γύρισε αλλιώς, προτείνοντας με δικό του άρθρο αυτή τη φορά, «φιλικά», να σταματήσει ο Θεόδωρος την Απεργία Πείνας, γιατί «χρειαζόμαστε τέτοιους αγωνιστές».

Ο Θεόδωρος κρατάει ήπια τακτική. Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να μη ξεφωνήσουμε τέτοιους γελοίους τύπους.

Κορυφαίες βρωμιές του Πρωκτικού και άλλων αδελφών του blogs, θα βρείτε στο «Λες Μαλακίες»

---
Η απάντηση του Θεόδωρου σε όσους λένε ότι η εταιρεία του έκλεισε από χρέη και όχι από τον αποκλεισμό που του επέβαλε το καρτέλ του σιδήρου (ΣΙΔΕΝΟΡ και συν αυτή):
---

Προς ΤΡΩΚΤΙΚΟ (http://troktiko.blogspot.com),


Κύριοι,

Σήμερα 29-3-2009 έχετε αναρτήσει κείμενο με τίτλο «Τί γίνεται με τον απεργό πείνας; Μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι;»


Επί 45 ημέρες (με την ζωή μου απλωμένη στο πεζοδρόμιο) αλλά και από την στιγμή κατάθεσης της πρώτης καταγγελίας της εταιρείας μου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ΕΠΩΝΥΜΑ κατά των μελών του Ελληνικού καρτέλ χάλυβα, επιχειρείται μια απεγνωσμένη προσπάθεια - με τη βοήθεια της ίδιας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, του Προέδρου της και των φερεφώνων τους - να συσκοτίσουν την αλήθεια και να σπιλώσουν τις επίσημες καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος όλων τους, προκειμένου να διασωθούν.


  1. Στό κείμενο το οποίο σάς έστειλαν προφανώς ΑΝΩΝΥΜΑ, λησμόνησαν να γράψουν ότι ακάλυπτες επιταγές (όχι βέβαια προς πελάτες μας όπως αναφέρουν) προέκυψαν μετά την παράνομη και ΑΝΑΙΤΙΑ διακοπή προμήθειας σιδήρου στην καταγγέλουσα εταιρεία μου .(Aπό 30-5-2006 εκ μέρους των προμηθευτών της - μελών του καρτέλ – μάλιστα όταν πλέον είχαν ολοκληρώσει τη βίαια καταστροφή της 14-7-2006), σαν άμεση συνέπεια αυτής της καταστροφής που οι ίδιοι προξένησαν. Βλέπε δελτίο τύπου της καταγγέλουσας της 28-2-2009 www.stopcartel.org για όλα τα κρίσιμα οικονομικά στοιχεία.
    Αυτή ακριβώς η παράνομη καταστροφή μας από αυτούς έχει καταγγελθεί!

  2. Το ανεπαρκές έως αστείο των στοιχείων των καταγγελιών μας, το έχει επιβεβαιώσει με ανακοίνωσή του το ΤΕΕ στις 13-6-2008.

  3. Αναπαράγεται το μόνιμο σλόγκαν της Επιτροπής Ανταγωνισμού περί αυτεπάγγελτης έρευνάς της στον τομέα του χάλυβα. Λησμόνησαν να γράψουν ότι αυτή έγινε αφού υπεβλήθη από εμάς μήνυση κατά του Σπύρου Ζησιμόπουλου στις 1-7-2008 και αφού επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία της καταγγελίας μας από το ΤΕΕ.

  4. Λησμόνησαν επίσης να γράψουν ότι επί 7 ολόκληρους μήνες δεν τόλμησαν να αγγίξουν τους σκληρούς δίσκους των χαλυβουργιών ,κατόπιν εξώδικων απειλών του μεγιστάνα του χάλυβα Κων/νου Αγγελόπουλου, όπως και για την τύχη αυτής της «αυτεπάγγελτης». Επίσης γιατί δεν θέλουν να είναι διάδικος στην υπόθεση χάλυβα η καταγγέλουσα εταιρεία μας.

  5. Οι δημοσιογράφοι που το έψαξαν, έχουν τον φάκελο της υπόθεσης που επί 45 μέρες καλούνται να έρθουν να παραλάβουν, ώστε να μην αναμεταδίδουν φαιδρότητες και ψέυδη περί απλύτων; Καλούνται έστω και τώρα να το πράξουν. Αλλιώς ας σιωπήσουν.


ΥΓ.: ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ» ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ «ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ».


Παράκληση για δημοσίευση της παρούσας επιστολής μας.


Θεόδωρος Τενέζος,

Απεργός Πείνας,

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

IRON TENCO AE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου