Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αντεπίθεση #1 (από την Απεργία Πείνας)

44 ημέρες απεργία πείνας, και η επίθεση βλακείας από το αντίπαλο στρατόπεδο χρειάζεται την απάντησή της. Ε λοιπόν, είναι η σειρά μας να απαντήσουμε, αφού από σήμερα περνάμε στην κλιμάκωση των δραστηριοποιήσεων μας. Στόχος μας, οι κουμπάροι και όλες οι κουμπαριές καρτέλ. Ονομάζομαι Robert Kristian (Χρήστος) Alm και είμαι ο άνθρωπος που θα αναλάβει επίσημα και επώνυμα την επίθεση με πληροφορίες και άπλετο χιούμορ, με απώτερο σκοπό την γελοιοποίηση των ανθρώπων που παίζουν με τις ζωές και την αξιοπρέπειά μας με κινητρο… την γλυκιά κουτάλα. Λοιπόν το σχέδιο μας είναι απλό… πρώτα θα ασχοληθούμε με τους κουμπάρους και τις μαριονέτες και μετά θα ασχοληθούμε με τις μεγαλύτερες κουτάλες. Καταρχήν, από παλιότερα γελούσαμε με το στερεότυπο ότι όταν συμβαίνει ένα περιστατικό, «πρώτα έρχονται οι δημοσιογράφοι, μετά τα ασθενοφόρα, και στο τέλος οι αστυνομικοί», ε λοιπόν… στην περίπτωσή μας αυτό συνέβη. Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα την Τρίτη 24/03/09 στις 19:00, ΨΕΥΔΩΣ ανακοινώθηκε ότι «μάλλον με εισαγγελική παρέμβαση, ο απεργός πείνας Θεόδωρος Τενέζος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, λόγω της κρίσιμης κατάστασής του». Περιττό να πούμε ότι αυτό ποτέ δε συνέβη, αλλά το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι άλλο. 10 λεπτά μετά τη μετάδοση της αναληθούς αυτής είδησης κι ενώ η ομάδα περιφρούρησης ήταν απασχολημένη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εμφανίστηκε επιμένοντας (απαιτώντας σχεδόν) να μεταφέρει τον κο. Θεόδωρο στο νοσοκομείο. Όπως όλοι μπορούν να διαπιστώσουν στο διαδίκτυο, ο κος Τενέζος είναι εμφανώς καταβεβλημένος, όμως ουδέποτε ως τώρα χρειάστηκε νοσοκομειακή φροντίδα. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι δε στοχοποιούμε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, πόσο μάλλον όταν είναι το μοναδικό που πρόβαλε την περίπτωσή μας και ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές του γι’ αυτό, αλλά το κανάλι, που επέτρεψε αυτή την απαράδεκτη παραπληροφόρηση.

Φυσικά θεωρούμε την σιωπή των μεγάλων ΜΜΕ θλιβερή και εγκληματικά ανόητη, αφού αυτό το θέμα μάς αφορά όλους, και αφού είναι μια καθαρή και ανιδιοτελής μάχη των πολιτών που υπερασπίζονται την δικαιοσύνη και την ζωή ενός ανθρώπου. Και άμα τα πολιτικά δικαιώματα που επιζητά αυτός ο άνθρωπος τα έχουν χορτάσει, και δεν τους κάνουν εντύπωση, τότε ίσως το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος πολεμάει ενάντια σε ένα τελείως σάπιο σύστημα για να σώσει την αξιοπρέπεια και την οικογένειά του, ίσως θα έπρεπε να τους είχε κινήσει λίγο το ενδιαφέρον. Ίσως θα μπορούσαν… εάν ήταν λίγο λιγότερο ξεφτίλες.

Αυτή την στιγμή το τμήμα πληροφόρησης της απεργίας, δουλεύει σε 24ωρη βάση, για την επίτευξη των στόχων αυτού του πολέμου πληροφόρησης. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε είναι να στείλετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για ότι αφορά στον αγώνα μας στο paladinheart83@hotmail.com

Φίλοι μου, όσο θνητοί και εάν είμαστε, όλοι κρατάμε μια χούφτα αθανασίας στο χέρι μας. Προσπαθήστε λοιπόν να ακουστεί η φωνή μας, και διαδώστε τις πληροφορίες που σας μεταφέρουμε.

Με εκτίμηση.

Χρήστος.

5 σχόλια:

  1. mpravo paidia poly kali douleia!
    Sylvia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω που βλέπεις την πολύ καλή δουλειά Σύλβια, πάντως εγώ έχω στείλει δύο καραεπείγοντα mail γιά δράση (ηλεκτρονική εννοώ) στις 30 Μαρτίου και με γράψανε στα...
    Αν νομίζει ο Χρήστος ότι δεν άξιζε τον κόπο ας μου απαντούσε τουλάχιστον. Αν και εγώ αυτά που έστειλα τα θεωρώ πάρα πολύ σοβαρά.
    Σε συνδιασμό και με κάποια άλλα γεγονότα με βάζουν σε πολλές σκέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. File anonime,epidi milao ligo me ton Xristo,ksero oti exei arketi douleia aytes tis meres me olo ayto pou ginete.Eimai sigouri oti diabase to email sou.kane ligi ypomoni.
    Sylvia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστο ρε Σύλβια, ευχαριστώ πάντως...έγιναν οι πολυπόθητες διευκρινήσεις και...κατατοπίστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι... γενικοτερα... ο συμπαραστατης... τις απαντησεις του τις ελαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή