Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ετέθη σε εφαρμογή το επίμαχο νομοσχέδιο για την απαγόρευση της γραβάτας

Ένας από τους συλληφθέντες γραβατοφόρους στα
σημερινά επεισόδια. Ερευνώνται οι διασυνδέσεις του
με την τρομοκρατική οργάνωση «Ελληνική Αστυνομία»


Σήμερα το πρωί η ολομέλεια των πολιτών έθεσε σε εφαρμογή το νομοσχέδιο για την απαγόρευση της γραβάτας. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι γνωστοί-άγνωστοι γραβατοφόροι που διαπράττουν εγκλήματα κατά του δημοσίου και συλλαμβάνονται, θα αντιμετωπίζουν, πλέον, μέχρι και θανατική ποινή δια γραβατο-απαγχονισμού. Σωρεία αντιδράσεων από πολιτικούς, επιχειρηματίες και λοιπούς γραβατοφόρους που έκαναν αναφορές περί τρομο-νόμου.

Στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πορεία από την οργάνωση «Η Γραβάτα Είναι Τρέλα, Είναι Σέξυ» που έληξε με επεισόδια μεταξύ γνωστών-αγνώστων γραβατοφόρων και δυνάμεων των Πολιτών. Οι μεσήλικες γραβατοφόροι έστησαν οδοφράγματα από στοίβες 500ευρων, ενώ μεταξύ τους εθεάθησαν και ρασοφόροι που εκτόξευαν κόκαλα από το σκήνωμα του Βησσαρίωνα εναντίον των δυνάμεων των Πολιτών. Κατόπιν οδομαχιών και καταδίωξης, κλείστηκαν στην Βουλή οπού για ακόμη μία φορά έκαναν κατάχρηση του βουλευτικού ασύλου.

Η οργάνωση Η.Γ.Ε.Τ.Ε.Σ. δήλωσε επίσης ότι η άρση του βουλευτικού ασύλου δεν θα περάσει και ότι η Βουλή, παρά τις έκνομες ενέργειες που ενορχηστρώνονται εκεί, αποτελεί χώρο ελεύθερης διακίνησης πολιτικών απόψεων.

2 σχόλια:

  1. Είστε απίθανοι! Εξαιρετικό το κείμενο... Τα λέει όλα!
    Μάθατε και για την "ημέρα κουκουλοφορίας";
    Διαδώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα! καταπληκτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή