Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Κάλεσμα συμπαράστασης - Αναπαράγετε και διανείμετε!

"Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά οπού θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια"

Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης

190 χρόνια μετά, δεν άλλαξε τίποτα: ο αγώνας για την ελευθερία δεν έχει ακόμα δικαιωθεί. Η καθημερινότητα και η πολιτική είναι γεμάτη με Αγάδες και Πασάδες που με όπλα τους την άχρωμη και απρόσωπη παιδεία, την χειραγώγηση των ΜΜΕ, την παντοκρατορία των μεγάλων συμφερόντων, σκοτώνουν το μέλλον μας και οδηγούν την ζωή μας σε αδιέξοδα.

Ένας άνθρωπος, ο Θεόδωρος, κατεστραμμένος από τα συμφέροντα των «μεγάλων», ένας από εμάς, δίνει την ζωή του ζητώντας ισονομία, δικαιοσύνη και ελευθερία.

Πάμε για μια διαφορετική παρέλαση συμπαράστασης, μετά από την μαθητική παρέλαση, έξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Πατησίων 70 & Κότσικα, απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.

Ο Θεόδωρος δεν αγωνίζεται για αυτά που έχασε, γιατί απλώς χάθηκαν. Αγωνίζεται για αυτά που θα χάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, αν δεν κάνουμε κάτι.

Υ.Γ.: 40 ημέρες απεργία πείνας. Τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα. Θα το κάνουμε και εμείς;


Το Κάλεσμα μπορείτε να το βρείτε εδώ σε αρχείο έτοιμο για εκτύπωση. Κατεβάστε το, εκτυπώστε το και διανείμετέ το όσο μπορεί ο καθένας περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου