Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει απο παιδι με λευχαιμια τα λεφτα που μαζευτικαν..... διαβαστε το!

αλλο ενα email που μου σταλθηκε, το οποιο ναι μεν δεν μπορω να εξακριβωσω, αλλα αν ισχυει τοτε στο τελος του email τα λεει ολα.... η τελευταια γραμμη ιδιαιτερα..

Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει πριν 7 χρόνια από τον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί παρά το γεγονός ότι στον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί τότε είχαν συνδράμει από το υστέρημά τους χιλιάδες πολίτες από τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα. Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια "πατώντας" σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού. Η Εθνική δέσμευσε τα 130 εκατομμύρια δραχμές που μάζεψαν οι πολίτες στερώντας από τον Παναγιώτη τη δυνατότητα να αναζητήσει θεραπεία στο εξωτερικό.




Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο δικηγόρος (και φίλος του πρωθυπουργού!) Σπύρος Κλαδάς, γνωστός και από την υπόθεση Ζαχόπουλου.Ο μικρός Παναγιώτης Βασιλλέλης έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζονταν 300.000 ευρώ για να χειρουργηθεί στο Memorial. Μετά από πανελλήνιο έρανο , συγκεντρώθηκαν 400.000 ευρώ

τα οποία όμως δέσμευσε η Εθνική Τράπεζα επικαλούμενη νόμο του 1939!!!!!!!Δικηγόρος της οικογένειας ήταν ο εν λόγω <..> ο οποίος - όπως στηρίζει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη - όχι μόνο δεν κατέθεσε εξώδικο σε βάρος της τράπεζας, αλλά κατέθεσε στη δίκη ως συνήγορος!!

Προς πληροφόρησή σας, λείαν προσφάτως, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη.

Για αυτή τη δολοφονία πόσα καταστήματα πρέπει να κάψουμε;;

4 σχόλια:

  1. Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια και της ελληνικής "δικαιοσύνης". Όταν κάποιος φιλότιμος δικαστής καταδικάσει πρωτόδικα τους υπεύθυνους, έρχεται το εφετείο και αθωώνει ή μειώνει την ποινή!
    Δες και την περίπτωση "περίανδρου". Άλλη μία κατάπτυστη απόφαση...
    Τότε ουσιαστικά η "Εθνική" καταδίκασε σε θάνατο το παιδάκι και προσπάθησε με πολλά τεχνάσματα να φάει τα χρήματα. Νομίζω ότι τελικά κάποια δόθηκαν στην οικογένεια (μετά από δικαστική δικαίωση, χρόνια μετά) αλλά σίγουρα η "Εθνική" έβαλε στην τσέπη.
    Δυστυχώς για άλλη μία φορά ο έλληνας επέτρεψε στην τράπεζα να βάλει στο χέρι χρήματα που ο ίδιος πρόσφερε για άλλο σκοπό... Αν δεν αρχίσουμε να ανοίγουμε κεφάλια τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτοί θα κλέβουν και εμείς θα πληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήτανε όμως το παιδί πολιτικού η μεγαλοεπιχειρηματία να δεις πως θα τρέχανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ψάξουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να κάνουμε ένα άρθρο με όλη την ιστορία.

    Εύχομαι ο Μιχάλης, ο Αλέξανδρος και ο Παναγιωτάκος να κάνουν καλή παρέα όπου βρίσκονται...

    ... αλλά τούτους εδώ πρέπει να τους πάρει ο διάολος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χααχααχ πολυ σας αγαπω...! ναι νομιζω οτι αξιζει χιλια τα εκατο να το ψαξουμε το θεμα και να φτιαξουμε το αρθρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή