Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Πώς προχωράμε: Τί συζητήθηκε την Παρασκευή 13/02/2009

Την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου συναντηθήκαμε Έξω από την Βουλή για άλλη μία φορά και συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έκδοση του φανζίν των «Έξω από την Βουλή». Χρειαζόμαστε άρθρα γνώμης, ειδήσεις που περνάνε στα ψιλά, σκίτσα, κόμιξ, ποιήματα, φωτογραφίες, άλλο καλλιτεχνικό υλικό κ.λ.π.
    Η ύλη θα συγκεντρωθεί στο παρόν Blog. Στείλτε email στο lstamellos@gmail.com προκειμένου να μπείτε στην ομάδα των συντακτών του Blog. Ενημερώστε και άλλους.
    Το περιεχόμενο των άρθρων πρέπει οπωσδήποτε να είναι πολιτικό. Με την έννοια αυτή περιλαμβάνεται και κάθε κοινωνικό θέμα που δεν λύνεται ούτε μπορεί να λυθεί όσο επιβιώνει η ολιγαρχική χούντα που βιώσαμε όλοι μας στο πετσί μας τον Δεκέμβριο.
  2. Δημιουργία «καναλιού» με εκπομπές ηχητικές ή/και βίντεο. Για την θεματολογία ισχύουν τα ίδια με το περιοδικό και το blog.
  3. Το επόμενο Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, στις 20:00, θα πραγματοποιήσουμε έκτακτη ειδική συνάντηση στο Πολυτεχνείο, προκειμένου να γίνει με πιό χαλαρό τρόπο (η πλ. Συντάγματος είναι αρκετά πολύβουη) μια συζήτηση ώστε να καταλήξουμε στην διατύπωση των κοινών μας πολιτικών παρονομαστών.
    Τούτο δεν σημαίνει ότι διαμορφώνουμε προτάσεις πολιτικού «κόμματος», αλλά μάλλον ότι βάζουμε τα όρια του «ποιόν θεωρούμε 'μαζί μας' και ποιόν 'εναντίον μας'».
    Αυτό θα χρησιμεύσει στο να έχουμε ένα βασικό πολιτικό πρόταγμα, δεδομένου ότι συναντηθήκαμε τον Δεκέμβρη εξαιτίας ακριβώς αυτού: επειδή είμαστε Πολίτες με Λόγο.
    Συνάντηση στις 20:00 ακριβώς, στην πύλη της οδού Στουρνάρη.
  4. Συμφωνήσαμε στο ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε προεκλογικά με σκοπό να μη κουκουλωθούν τα μεγάλα προβλήματα από τα προεκλογικά συνθήματα. Να υπενθυμίσουμε στους άλλους πολίτες ποιό είναι το ΠαΣοΚ, να μη ξεχαστούν οι παρανομίες της ΝΔ, να μη καρποφορήσει η προσπάθεια των επαγγελματιών «επαναστατών» του ΣυΡιζΑ. Να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα ώστε να εκλείψει η πιθανότητα αυτοδυναμίας.
Το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή, 20/02, Έξω από την Βουλή στις 21:00 ισχύει κανονικά.

Οι «Έξω από την Βουλή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου