Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΚΑ: Με σεκιουριτάδες απαγορεύουν στους εργάτες την είσοδο στη δουλειά τους!

Ανασημοσίευση απο ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Με τη παρουσία πέντε σεκιουριτάδων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν επιτρέπεται η εργασία στους τρείς δικαιωθέντες απολυμένους, η εργοδοσία παραβιάζει τη δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, προτιμώντας τις οικονομικές ρήτρες μη εκτέλεσης της απόφασης.

Παράλληλα στην χθεσινή έκτακτη δικάσιμο, η εταιρεία ζήτησε την ανακοπή των ασφαλιστικών μέτρων γιατί οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της ΜΕΤΚΑ “δεν επιθυμούν τους απολυθέντες” ενώ υπάρχει κίνδυνος να αποσυρθούν παραγγελίες λόγω της παρουσίας τους. Η νέα θεωρία ανατρέπει τους ισχυρισμούς της εταιρείας για “τεμπέληδες και αντιπαραγωγικούς εργάτες” αφού το καπιταλιστικό συμφέρον θα έλεγε “καλύτερα αντιπαραγωγικοι παρά 300 ευρώ τη μέρα στον καθένα”.

Ο απίστευτος κυνισμός δικηγόρων και διευθυντάδων της ΜΕΤΚΑ θα απαντηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν θα εκδοθεί από το δικαστήριο η απόφαση της αίτησης που έχει κατατεθεί, δηλ. να μην ισχύσει η επαναπρόσληψή τους.

Μέχρι τότε, απλά μπαίνουμε σε επιφυλακή κι αναλόγα με την απόφαση από Τρίτη πρωί αρχίζουμε άμεσα σε νέο γύρο κινητοποιήσεων ανάλογων του Φλεβάρη.

Τότε οι εργάτες της ΜΕΤΚΑ να έχουν συμπαραστάτες όχι μόνο εμάς αλλά τους εργάτες του ΚΙΟΛΕΪΔΗ, της ΚΟΝΤΙ, του ΚΑΝΑΚΗ, της ΜΕΛΚΑ κι όλων των απολυμένων, των άνεργων και καταπιεσμένων.
http://ergatis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου