Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Φαντασμαγορέυσεις με Φραπέ- Gαμάτη Παρασκευή.

Παρασκευή σήμερα, και ενώ άλλοι ετοιμάζονται για Clubbing, φοράμε τις μπαντάνες τα μονόματα, και τα καπέλα μας και ετοιμαζομαστε για ρεσάλτο. Με Ανώριμους Ημισκούμπρια, και Πλοκάμια, καφριλιάζουμε σε ρυθμούς παρασκευιάτικους.Κάνουμε το καράβι για την Γάζα ιπτάμενο, και πετάμε για την Γάζα, μέσω Μονάχου, βραζιλίας, και Αφρικής.
Παίρνουμε την Κιθάρα μας και σαν ένας άλλο Ορφέας, ταξιδεύουμε στον Άδη, παρέα με την Κωστούλα Μητροπούλου, και τον Νικόλα τον Άσιμο, Μαζέυοντας υλικά για να φτιάξουμε καράβια μαζί με τα παιδιά μας.
Εκτός αυτού μαζεύουμε γιαουρτάκια, και αυγά, καθώς θα συζητάμε που μπορούμε να τα ρίξουμε.
Τέλος συζητάμε όλοι μαζί παρεούλα για το πως μπορούμε να περάσουμε Gαμάτα το Σαββατοκύριακο μας, και πως μπορούμε να κάνουμε τα μαλλιά μας Ράστα.
Θα περάσουμε γενικότερα Gαμάτα στην Σημερινή μας Εκπομπή “Φαντασμαγορέυσεις με Φραπέ” στο “Έξω απο την TV” από της 12:00 μέχρι τις 14:00.
Φάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com)

2 σχόλια:

  1. Ραντουάν Άχμετ27 Μαρτίου 2010 - 9:20 π.μ.

    Θα είμαι και εγώ σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα όμως το μεσημέρι δεν θα κάνω εκπομπή. Οι εκπομπές γίνονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι... αλλα σήμερα έχουμε το βλέποντας και λέγοντας στις 19:00 με θέμα την Γάζα, και σε περιμένουμε :)
    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή