Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Πορείες, διαδηλώσεις, αστυνομοκρατία… (Ψέμματα και αλήθειες)

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο «Blogging VS Manipulation»

Όσοι ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (με εξαίρεση την “Eλευθεροτυπία” που περιέγραψε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα…) και δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφόρηση μέσω ίντερνετ, είναι σίγουρο ότι για τα γεγονότα του τριημέρου έζησαν μία εικονική πραγματικότητα…

Είδαν έναν “επιτυχημένο” υπουργό να κομπάζει για την “επιτυχία” της αστυνομίας στο έργο της και όλα τα κανάλια να τον συγχαίρουν για το “επιτυχημένο” έργο του!

Άκουσαν ότι όλες οι ενέργειες της ΕΛΑΣ ήταν νόμιμες!

Πληροφορήθηκαν ότι στρατιές ξένων που μάς επιβουλεύονται (εμάς πάντα μάς επιβουλεύονται γιατί ως γνωστόν είμαστε οι πιο ωραίοι, ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, είμαστε οι καλύτεροι, αν δεν υπήρχαμε εμείς οι άλλοι θα ήταν ακόμα μαϊμούδες, και κατέχουμε και τη μυστική τεχνολογία των ΕΛ που κατέβηκαν από το Σείριο και θέλουν να μας την αρπάξουν οι ξένοι και να μάθουν όλα τα μυστικά του σύμπαντος που μόνο εμείς κατέχουμε!) θα εφορμούσαν να καταστρέψουν τις μέχρι πρότινος ανοχύρωτες πόλεις μας, που (ευτυχώς για εμάς) ο “επιτυχημένος” υπουργός, που διαθέτει τις μυστικές πληροφορίες, όχι απλώς το απέτρεψε αλλά οχύρωσε και τις πόλεις μας με ένα απροσπέλαστο τείχος (αόρατο για τους έλληνες αλλά απροσπέλαστο για τους κακούς) και τώρα πια δε θα μπορεί κανείς να ξαναεισβάλει!!!

Έμαθαν επίσης ότι ξεκληρίστηκε μία “γιάφκα” που είχε τόσα πυρομαχικά που θα έκαιγαν την Αθήνα ολόκληρη!

Συνελήφθησαν κάποιοι “σκοτεινοί τύποι” που είχαν κάνει συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κερατσινίου και θα το τίναζαν στον αέρα αν δεν επενέβαιναν οι ορδές του “επιτυχημένου” υπουργού!
Συνελήφθησαν προληπτικά πολλοί που ήταν γνωστές οι προθέσεις τους εκ των προτέρων, καθώς στη “δημοκρατία” είναι γνωστό ότι υπάρχουν υπηρεσίες που παρακολουθούν τους πολίτες μην ξεστρατίσουν!

Κάποιοι από αυτούς τους αντιεξουσιαστές, αυτά τα “μιάσματα”, εισέβαλαν στο πανεπιστήμιο και ξυλοκόπησαν με λοστούς μέχρι θανάτου σχεδόν τον πρύτανη κ. Κίττα, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Ένας αστυνομικός που έπεσε με τη μηχανή του πάνω σε διαδηλωτές, το έκανε για να ξεφύγει από στρατιές οργισμένων αναρχικών (που ως γνωστόν έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία) και λίγο ακούμπισε με τον αγκώνα του πέφτοντας μία διαδηλώτρια.
Μάθανε ότι της ζήτησε και συγγνώμη αμέσως και έκανε ό,τι έπρεπε αφού ήταν ένα απλό ατύχημα!
Ένας άλλος αστυνομικός έτρεχε με το όπλο στο χέρι για να ξεφύγει από τους διαδηλωτές που τον κυνηγούσαν να τον λυντσάρουν, αλλά όπως είναι γνωστό είχε πάθει βέρτικο λόγω της αστρονομικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει με τη μηχανή του και αντί να τρέχει αντίθετα από το “λυσσασμένο” πλήθος, έτρεχε προς αυτό!

Κανένας διαδηλωτής εκτός αυτών των δύο περιπτώσεων (που δε μπορούσαν να συγκαλυφθούν πλέον άρα διαστρεβλώθηκαν) δεν έπαθε τίποτα… “ούτε τρίχα από τα μαλλιά του” διαβεβαίωσε ο “επιτυχημένος” υπουργός!

Εεε άμα το λέει ο υπουργός και η τηλεόραση, μπορεί να είναι αλλιώς…;

Για να δούμε λοιπόν, έγιναν έτσι τα πράγματα, κάπως έτσι, ή παρουσιάστηκαν τελείως διαστρεβλωμένα και ειπώθηκαν ένα σωρό ψέμματα…;

Δεν ξέρω από πού πληροφορήθηκε την εισβολή ο “επιτυχημένος” υπουργός και οι υπηρεσίες του, ελπίζω μόνο να μην το διάβασε από εδώ (ένα πολύ καλογραμμένο, πνευματώδες κείμενο ομολογώ που όταν το διάβασα έσκασα στα γέλια!), ούτε σε ποια “εκατό χτυπήματα που απέτρεψε” αναφέρθηκε!
Ξέρω όμως (και αποδείχθηκε περίτρανα) ότι ο αστυνομικός επιτέθηκε με τη μηχανή κατά του μπλοκ του ΕΕΚ και αφού χτύπησε την κα Κουτσουμπού και την πέταξε κάτω άρχισε να την χτυπάει με το γκλομπ στο κεφάλι.

Ξέρω ότι αυτόπτης μάρτυρας γιατρός που έσπευσε να τη βοηθήσει χτυπήθηκε επίσης από αστυνομικό και όταν τους έλεγε “είμαι γιατρός” του απαντούσαν οι “προστάτες”… “κι αν είσαι γιατρός, άντε γαμήσου”!

Ξέρω επίσης ότι ασθενοφόρο κλήθηκε από τους παρεβρισκομένους και ότι όσοι έσπευσαν να προστατεύσουν την τραυματία από τους μπάτσους ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν!

Επίσης αποκαλύφθηκε και το ψέμμα ότι ο δολοφόνος-μπάτσος επισκέφθηκε την κα Κουτσουμπού να ζητήσει “συγγνώμη”. Ενώ η είδηση μεταδόθηκε το πρωί η επίσκεψη έγινε το απόγευμα! Δηλαδή η είδηση προηγήθηκε του γεγονότος!!! Φαίνεται ότι ο “επιτυχημένος” υπουργός “προστάτης”, τυγχάνει ιδιαίτερης προστασίας από τα ΜΜΕ και αυτό θα έπρεπε να μάς λέει πολλά… Ακόμη και από τα γνωστά δεξιά κανάλια!!!

Τις σχετικές πληροφορίες θα τις βρείτε εδώ , εδώ , εδώ και εδώ (video)

Δείτε τώρα με πόση ευκολία τραβάνε όπλο στην ΕΛΑΣ…


Και σάς θυμίζω ότι και πέρυσι είχαμε αρκετά αντίστοιχα περιστατικά (που φυσικά δεν είναι μόνο όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας)

Και η γνωστή φωτογραφία που λόγω της δημοσιευσής της εξαναγκάστηκε ο δημοσιογράφος σε απόλυση…

Όσο για το αν δεν άγγιξαν κανέναν πέρα από το “ατύχημα” όπως είπε ο “επιτυχημένος” υπουργός… μερικές φωτογραφίες θα σάς πείσουν!

Μερικές μόνο ενδεικτικές φωτοφραφίες από τις πολλές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο… Ποιοι είναι οι “κύριοι” με τα πολιτικά που συνεργάζονται άψογα με τα ΜΑΤ…; Όχι μόνο χτυπούν βίαια διαδηλωτές, πέρα από κάθε νομιμότητα και λογική σύλληψης, αλλά φαίνεται και το ιδιαίτερο μίσος προς τους διαδηλωτές! Επίσης τα παιδάκια που είναι μπρούμυτα με τα χέρια ανοιχτά καθώς και το παιδάκι που φαίνεται με τις χειροπέδες είναι ανήλικοι μαθητές που το έγκλημά τους ήταν ότι κατέβαιναν σε μία πορεία!
Εκτός αυτών όμως είχαμε και αθρόες συλλήψεις πολιτών, και πολλών μαθητών, όταν πήγαιναν να λάβουν μέρος στην πορεία (εκ των προτέρων)! Ένα ακόμη περιστατικό που αποδεικνύει πόσο “νόμιμα” έπραξαν οι αστυνομικοί!!! “Νόμιμες προληπτικές συλλήψεις” μας τις είπε ο “επιτυχημένος” υπουργός, ο οποίος όμως δεν εξήγησε ποιος νόμος ορίζει ότι μπορώ να συλληφθώ προληπτικά επειδή δεν αρέσει η φάτσα μου στο “όργανο”! Και όμως από κανένα ΜΜΕ δε δόθηκε καμία διάσταση σε μία τόσο αντιδημοκρατική και επικίνδυνη συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, όπως είναι ο αυταρχισμός… οι χουντικές πρακτικές και η “μαγκιά” του εν λόγω υπουργού. Κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία και την πρέπουσα διάσταση όταν ο υπουργός διατυμπάνισε δημόσια (Αλτερ 7/12) ότι “η ΕΛΑΣ διαθέτει υπηρεσίες που παρακολουθούν πολίτες και γι αυτό ό,τι έκανε η αστυνομία και οι προσαγωγές που έκανε ήταν νόμιμες”, διότι ήξεραν εκ των προτέρων τα άτομα που προσήχθησαν!!! Κανείς από τους αβανταδόρους πανελίστες του ΑΛΤΕΡ δεν ρώτησε: “Καλά, παρακολουθούνται πολίτες; Φακελώνονται πολίτες; Φακελώνονται ανήλικα…;” Αντί αυτού ο κος Τράγκας εξήρε την τακτική του υπουργού! Ένα τόσο σοβαρό θέμα κατάλυσης του συντάγματος, δεν επισημάνθηκε…
Είχαμε και συνεργασία ΕΛΑΣ κουκουλοφόρων για άλλη  μία φορά!

Βέβαια αυτή η τακτική της ΕΛΑΣ δεν είναι καινούργια αλλά επαναλαμβανόμενη…
Το είχαμε δει και πέρυσι…

Και άλλη μία περίπτωση…

Πέρα από τις προληπτικές προσαγωγές και τον ανελέητο ξυλοδαρμό προς όποιον συμμετέχει και ό,τι κινείται, είχαμε και άλλη μία “πρωτοτυπία”… Το φόρτωμα “πειστηρίων” από τους μπάτσους σε συλληφθέντες για να τους ενοχοποιήσουν! Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ… οι “προστάτες” μας, μπορούν να κατασκευάσουν ενόχους προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!!! Και φυσικά οι καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά πολλές, αλλά μία αποδείχτηκε περίτρανα (ευτυχώς για το παληκάρι). Και είπαμε, όταν κάτι δε μπορεί να κρυφτεί πλέον, κάνουμε μία ΕΔΕ και καθαρίζουμε! Όταν όμως έχεις μία απόδειξη και πολλές καταγγελίες από πολλούς διαφορετικούς για αντίστοιχα περιστατικά, δε σημαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει; Τι γίνεται με αυτούς που δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθεί καποιος με μία κάμερα στο χέρι και κατηγορήθηκαν βάσει κατασκευασμένων κατηγοριών; Τι συμβαίνει με τους περίφημους εισαγγελείς που εθελοτυφλούν μπροστά στην τόση αυθαιρεσία και παρανομία των αστυνομικών; Γιατί δε συνελήφθησαν άμεσα οι αστυνομικοί που αποδείχτηκε ότι “φύτεψαν” στοιχεία με δόλο για να κατασκευάσουν κατηγορίες που θα έστελναν φυλακή ένα νέο άνθρωπο με σωρεία κακουργημάτων;
Η εθελοτυφλία της σάπιας ελληνικής “δικαιοσύνης”… η αυθαιρεσία σε τέτοιο βαθμό της ΕΛΑΣ και η απόλυτη κάλυψη που έσπευσε να παράσχει ο “επιτυχημένος” υπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αποδεικνύουν ότι έδρασαν βάσει συντονισμένου σχεδίου; Δεν αποδεικνύουν την απόλυτη διαπλοκή της δικαστικής με την πολιτική εξουσία; Ο τρόπος που λειτούργησε η αστυνομία, που είναι κοινός σε όλη την Ελλάδα, δε δείχνει ότι λειτούργησε έτσι κατόπιν εντολών και με τη διαβεβαίωση ότι η ηγεσία (υπηρεσιακή και πολιτική) παρέχει πλήρη κάλυψη στις ενέργειές τους; Επιθέσεις με μηχανές πάνω στους διαδηλωτές αναφέρθηκαν και στη Θεσ/νίκη καθώς και άλλες κατά τη διάρκεια της πορείας στην Αθήνα, εκτός από αυτήν που έγινε κατά του ΕΕΚ με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. Ευτυχώς, ήταν χωρίς θύματα και για αυτό δεν πήραν τέτοια διάσταση… Όμως δε δημιουργεί ερωτηματικά και προβληματισμό και δε σηματοδοτεί κάτι, η εκκωφαντική σιωπή της “δικαιοσύνης”…; Είναι αυτή ανεξάρτητη δικαιοσύνη… πυλώνας της δημοκρατίας…;Η απόλυτη κάλυψη στον υπουργό από σύσσωμα τα ΜΜΕ δεν πρέπει να μας προβληματίσει; H αγαστή συνεργασία δημοσιογράφων-αστυνομίας (εδώ και εδώ) μήπως θυμίζει άλλες πολύ μαύρες εποχές; Φτιάχνεται φάκελος διαδηλωτών στην ασφάλεια κατά παράβαση του συντάγματος και μάλιστα σε πλήρη συνεργασία με τη “δικαιοσύνη”; Τι άλλαξε φέτος…;

Πάμε τώρα και στο θέμα του “τραυματία” πρύτανη…
Η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει περίτρανα ότι ο κος Κίττας φεύγει από το πανεπιστήμιο χωρίς να είναι ούτε αιμόφυρτος, ούτε χτυπημένος με στυλιάρια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που τον έστειλαν στην εντατική!

Αν δεν πρόκειται για απόδειξη της μεγαλύτερης συντονισμένης “δημοσιογραφικής” απάτης… για τι πρόκειται; Ποιος ο λόγος για ένα τόσο σοβαρό ψέμμα; Γιατί πάλι δεν ίδρωσε κανενός εισαγγελέα το αυτί και δεν άσκησε διώξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων και χειραγώγηση της κοινής γνώμης; Τελικά μήπως είναι μία τρανή απόδειξη για τον τρόπο που μάς “ενημερώνουν” τα ΜΜΕ και αποδεικνύουν στην πράξη των τίτλο τους ως Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και όχι “ενημέρωσης”,με την οποία καμία σχέση δεν έχουν;
Ένας από τους πιο επίμονους προπαγανδιστές της “καλής” ΕΛΑΣ, του “επιτυχημένου” υπουργού και του “τραυματισμού” του πρύτανη… ήταν ο κος Σόμπολος ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ!!! Νομίζω ότι από μόνο του αυτό λέει πολλά…
Για την περίφημη “γιάφκα” και για τις “καταστροφές” του δημαρχείου Κερατσινίου υπάρχει σχετική ανακοίνωση από το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο που ξεκαθαρίζει τα πράγματα…
Αποδεικνύεται λοιπόν μία ιδιότυπη και ύποπτη θα έλεγα συνεργασία ΜΜΕ (όλων!),κυβέρνησης και “δικαιοσύνης” για την προβολή σωρείας ψεμμάτων και μιας πρωτόγνωρης προπαγάνδας που ίσως να ζήλευαν και ολοκληρωτικά καθεστώτα, ακόμη και αυτή η χούντα των συνταγματαρχών! Μία εκστρατεία συγκάληψης των γεγονότων και κάλυψης του υπουργού και της κυβέρνησης, με συντελεστές σύσσωμα τα ΜΜΕ (ούτε η ΥΕΝΕΔ να ήταν!) και εισαγγελείς που δε λειτουργούν με βάση τη νομιμότητα, αλλά εντολές που τους έχουν δοθεί… Η ΕΛΑΣ και οι πρακτικές της, που παραβιάζουν σωρεία νόμων και άρθρων του συντάγματος, δε βρίσκονται στο στόχαστρο της “δικαιοσύνης” και φυσικά ούτε των εντεταλμένων ΜΜΕ, αλλά επικροτούνται και επιβραβεύονται ώστε να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη… Αν δεν κυκλοφορεί πλεόν κάποιος με μία κάμερα στο χέρι και καμιά δεκαριά αυτόπτες μάρτυρες και πέσει στα χέρια των μπάτσων “προληπτικά”, δε μπορεί να ξέρει αν θα γυρίσει σπίτι του σώος ή αν θα βρεθεί κατηγορούμενος και προφυλακισμένος με σωρεία κατηγοριών για κακουργήματα, αφού (όπως αποδείχτηκε) ο εξοπλισμός της ΕΛΑΣ του “δόγματος Χρυσοχοίδη” εκτός των άλλων περιέχει και σάκους με ενοχοποιητικά στοιχεία για να φορτωθούν στον εκάστοτε “μη αρεστό”!
Μπορούμε να μένουμε αδρανείς; Μπορούμε να συνεχίσουμε την τακτική του “μην ανακατεύεσαι…”, “κοίτα τη δουλειά σου…” κλπ που ως τώρα οι περισσότεροι ακολουθούν; Χθες ήταν οι φοιτητές και οι νέοι… αύριο θά είναι οι αγρότες… μεθαύριο οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι… Είσαι σίγουρος ότι όταν θα είσαι εσύ, δε θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιες πρακτικές και δε θα βρεθείς σε κανένα κελί; Πόσο άλλο χρόνο θα τους δώσεις να οργανωθούν καλύτερα…;
Ανακοινώσεις σχετικές με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν όλο το τριήμερο και αποκρύφθησαν ή διαστρεβλώθηκαν επιμελώς θα βρείτε εδώ , εδώ , εδώ και εδώ!
Επίσης μπορείτε να ακούσετε ένα πολύ ενδιαφέρον ηχητικό ντοκουμέντο για το τι έλεγε ο “επιτυχημένος” υπουργός πέρυσι το Δεκέμβρη (όντας στην αντιπολίτευση) καθώς και μία ενδιαφέρουσα εκπομπή αφιέρωμα στον περσινό Δεκέμβρη του Άρη Χατζηστεφάνου (στον σκάι)

Αυτή τη “δημοκρατία” θέλουμε…;

… τη σιδηρόφρακτη… αστυνομοκρατούμενη… “με πυγμή” όπως μας υπόσχέθηκε ο “επιτυχημένος” υπουργός, ή την πραγματική δημοκρατία… των ελευθεριών… των ανθρωπίνων δικαιωμάτων… της πραγματικής και ισότιμης δικαιοσύνης για την οποία τόσοι και τόσοι ειλικρινείς αγωνιστές έχυσαν το αίμα τους;
Αν δεν έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε για πραγματική δημοκρατία, ας καταργήσουμε τουλάχιστον τον όρο “δημοκρατία” που μας δημιουργεί απλά και μόνο ψευδαισθήσεις, ας καταργήσουμε τον προσχηματικό τίτλο του υπ. Προστασίας του Πολίτη και ας του δώσουμε τον πραγματικό… “υπ. Τραμπουκισμών και Προπυλακισμών του πολίτη” και ας τελειώνουμε με τα παραμύθια περί υπουργείου “Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”… Το “Αδικίας και Καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” νομίζω ότι του ταιριάζει γάντι…!
Φοβάμαι πως αν δεν αντιδράσουμε έγκαιρα και δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε παράστημα… σε λίγο καιρό θα είναι πλέον πολύ αργά. Διότι το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται και αυτή τη φορά εκκολάπτεται γρήγορα και μεθοδικά…
Υγ. Μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τον τρόπο προβολής των γεγονότων από τα ΜΜΕ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Υγ 2. Όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει με τη μαρτυρία του ή άλλα στοιχεία που μπορεί να αφήσει στα σχόλια ή να μου στείλει με e-mail για να τα προσθέσω. Πιστεύω ότι πρέπει να μαζευτούν όσο περισσότερα στοιχεία υπάρχουν για να αναδείξουμε την αυθαιρεσία, τα ψέμματα και τη διαπλοκή ΜΜΕ-πολιτικής-δικαστικής εξουσίας. Πρέπει να επιμείνουμε να έρθουν στη δημοσιότητα όσο πιο πολλά στοιχεία γίνεται…
Nεώτερα στοιχεία θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου