Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Τί ρόλο θα παίξει σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.;


Είπατε ότι δεν θα ανεχτείτε «φαινόμενα ανομίας» και ότι «δεν θα υπάρχουν άβατα» σε καμμία πλατεία, κ.κ. υπουργέ και υφυπουργέ Προ. Πο.

Φυσικά «άβατο» δεν ήταν τα Εξάρχεια, όπου περιπολούσαν κανονικότατα αστυνομικοί και πριν διατάξετε την ανάπτυξη των διμοιριών κατοχής στην συνοικία, παρά τα ψέμματα που εσείς (η Ασφάλεια) «διαρρέετε» και διαδίδουν οι γνωστοί διαρροοφάγοι.



Άβατο πραγματικό αποτελεί εδώ και καιρό η πλατεία Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών, στην οποία έχουν κάνει κανονική κατοχή ομάδες νεοναζιστών της «Χρυσής Αυγής» και του «Λά.Ο.Σ», που μπουκάρουν σε καταστήματα και απαιτούν το κλείσιμό τους, διενεργούν (με ποιό δικαίωμα) ελέγχους σε διερχόμενους και εμποδίζουν ντόπιους και μετανάστες κατοίκους της περιοχής από το να κυκλοφορήσουν στην πλατεία και να βγάλουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά.

Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιείται αντιρατσιστική συναυλία στην πλατεία. Έχει ανακοινωθεί και οργανωθεί εδώ και καιρό. Πρόκειται για μια ειρηνική και νόμιμη -ακόμα- εκδήλωση.

Ήδη η μέρα άρχισε άσχημα. Καλείστε να πράξετε το καθήκον που υποτίθεται ότι υπηρετείτε: να προστατέψετε τους πολίτες από τους οργανωμένους νεοναζί δολοφόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου