Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Δεν σέβονται τίποτε! Η χούντα ζει!

Πρωτοφανής επίδειξη αγριότητας, προκλητικότητας και χουντικού πνεύματος σήμερα από τα «όργανα της τάξης».

Με θράσος οι πολυάριθμες και προκλητικότατες αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν επανειλημμένα να διασπάσουν την Πορεία του Πολυτεχνείου και να αποκόψουν χωρίς καμμία αφορμή το αναρχικό μπλοκ. Επανειλημμένα έριξαν χειροβομβίδες κρότου/λάμψης ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Στο τέλος της πορείας, απέκλεισαν τους διαδηλωτές, με συντονισμένες και προχεδιασμένες κινήσεις και άρχισαν συλλήψεις/προσαγωγές στο σωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των προσαγωγών φτάνει τις 300. Ως ενοχοποιητικά «στοιχεία» συλλέγονται... πέτρες και φουλάρια από το δρόμο.

Να χαιρόσαστε την πράσινη χούντα, με τις «προληπτικές» προσαγωγές της και την «διακριτική» μπατσοκρατία της, κομματόσκυλα που την ψηφίσατε!

1 σχόλιο:

  1. Το κακό είναι πως τα κομματόσκυλα την χαίρονται, διότι τους έχουν δασκαλέψει πως αυτό που βλέπουν είναι καλό, σε αντίθεση βέβαια με το αστυνομικό κράτος της δεξιάς! Τώρα που βρίσκονται οι διαφορές δεν γνωρίζω... Μάλλον στους προβληματικούς εγκεφάλους των ψηφοφόρων και την οπαδική τους αγάπη προς το μπατσόκ. Μπρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή