Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής

Επίθεση με σπρέι πιπεριού στην Σοφία Παπάζογλου

Σοφία Παπάζογλου
Πρωτοφανή επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου στο σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, τα μέλη της οργάνωσης μοίραζαν την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό, την οποία εκείνη πήρε και πέταξε σε παρακείμενο κάδο.

Κάποιοι από τους νεαρούς την είδαν, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν και να της επιτεθούν φραστικά, ενώ ένας εξ αυτών της έριξε σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο.

Η κ. Παπάζογλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της. [ΣΚΑΪ]

Δεύτερη καταστροφή εκλογικού περιπτέρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε εναντίον του κεντρικού περιπτέρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Για «εμπρηστική επίθεση φασιστικού τρομοκρατικού χαρακτήρα» κάνει λόγο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Καταγγέλλουμε την εμπρηστική επίθεση φασιστικού τρομοκρατικού χαρακτήρα στο Κεντρικό Περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έγινε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Έκαψαν τα πανό και αποπειράθηκαν αποτυχημένα να καταστρέψουν ολοσχερώς το περίπτερο περιλούζοντας το με πετρέλαιο. Φρόντισαν μάλιστα με τρυκάκια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους. Πιό πρίν ομάδα φασιστών είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Πρόκειται για προμελετημένη ενέργεια. Πριν μια βδομάδα ομάδα φασιστών είχε πλησιάσει ξανά απειλητικά το χώρο με μηχανές. [TVXS]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου