Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Βούγιας «Στο Κόκκινο» για Παγανή, Εξάρχεια



Ο υφυπουργός Προ. Πο. μίλησε στον Μάριο Διονέλλη, στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», για την Παγανή, την πολιτική Ασύλου, τα Εξάρχεια και την αστυνομική βία.

1 σχόλιο:

  1. O Bούγιας είναι ένας εκ των διαγραφέντων λόγω πόρτο-Καρράς!
    Φυσικά αφού ζούμε σε χώρα που όλα γίνονται προσχηματικά και ο κόσμος είναι αμνήμων, επανήλθε δριμύτερος και επιβραβεύτηκε κιόλας!
    Τότε δήλωνε για την υπόθεση:"Εγώ δε γνωρίζω... ένα χαρτί μού έδωσαν και υπόγραψα!"
    Τώρα για τα διακριτικά δηλώνει:" Δεν ξέρω, είναι θέμα του υπουργού..."
    Αν δεν ξέρει, δε γνωρίζει και γενικώς δεν το'χει... τι δουλειά έχει να παριστάνει τον υφυπουργό;
    Εμείς που γνωρίζουμε λοιπόν καλό θα ήταν να μην υπακούμε σε κανέναν καρνάβαλο που μάς ζητάει στοιχεία προσωπικών δεδομένων (ταυτότητα) αν δε γνωρίζουμε ποιος είναι και από πού εξουσιοδοτείται για να μάς απευθύνει το λόγο... Διότι ένας που φοράει μία στολή χωρίς περαιτέρω διακριτικά πιστοποίησης νομιμότητας, δεν είναι παρά ένας άνθρωπος μασκέ! Μπορεί να είναι και μαϊμού...!
    Μία συμβουλή (που καλό θα ήταν να περαστεί και να παγιωθεί σαν συμπεριφορά μας)... Αν σας σταματήσει κάποιος που λέει ότι είναι αστυνομικός (χωρίς διακριτικά ή ταυτότητα) μην κολώσετε. Μπήξτε τις φωνές (όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά!) και απαιτείστε τα στοιχεία του ή να σάς αφήσει ήσυχους. Αν επιμενει... πάρτε το 100!!!
    Όταν έρθει καταγγείλετε το περιστατικό...(ως απειλούμενοι από κάποιον άγνωστο) Είναι υποχρεωμένοι να καταγράψουν την καταγγελία και να επαναφέρουν στην τάξη τον μπάτσο! Τό'χει κάνει φίλος μου πολλές φορές και είναι αποτελεσματικότατο!
    Μόνο που χρειάζεται πραγματική φωνή και να μην κολώσεις (μέχρι υστερίας μη σου πω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή