Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ: Δύναμη ευθύνης (=τα ίδια σκατά με πρώτα, με άλλη πάνα αυτή τη φορά)



Τόσο κράτησε η... ευθιξία του κ. Βερελή.

Τον θυμάστε;

 
Είναι ο κύριος που... είχε παραιτηθεί «από ευθιξία» και για να δείξει «ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι» όταν έφτασε στα φώτα της δημοσιότητας το σκάνδαλο ΜΑΝ (προμήθειες, ελαττωματικά εν γνώσει, με μίζες, κλπ, καταλάβατε)
Σήμερα, επιστρέφει κανονικότατα ως υποψήφιος βουλευτής (και υπουργός, βεβαίως-βεβαίως) του κόμματος της «αλλαγής» (λέγε με ΠΑΣΟΚ). Επειδή, λέει... δικαιώθηκε!
Πού το στηρίζει αυτό; Σε μια απάντηση που έλαβε από τον αρμόδιο Γερμανό εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση. Η απάντηση (προς τον δικηγόρο του κ. Βερελή) λέει:

Σε απάντηση του αιτήματός σας της 19.08.2009 να λάβετε γνώση των στοιχείων της δικογραφίας σας ενημερώνω ότι στην φάση αυτή δεν μπορεί να επιτραπεί.

Ο πελάτης σας, δεν περιλαμβάνεται σήμερα, στους ελεγχόμενους, από την Εισαγγελία του Μονάχου για την υπόθεση ΜΑΝ.

Σ’ αυτή την χρονική στιγμή δεν επιτρέπεται να λάβουν γνώση φακέλου ούτε οι συνήγοροι των υπόπτων, αφού αυτό θα έβαζε σε κίνδυνο τον σκοπό της ανάκρισης.

Γι’ αυτό το λόγο δε μπορεί να συζητηθεί καν, η γνώση των στοιχείων του φακέλου από τρίτους.

Όπως καταλάβατε, η «απάντηση» είναι καθαρά επί της διαδικασίας και δεν λέει σε καμμία περίπτωση ότι «ο πελάτης σας είναι αθώος», ή ότι «ο πελάτης σας δεν έχει καμμία εμπλοκή με την υπόθεση ΜΑΝ».

Ωστόσο, ο κ. Βερελής καμώνεται τον «αθώο» (έχοντας υπάρξει αρμόδιος υπουργός εκείνη την περίοδο, πόσο «αθώος» μπορεί να είναι;) και επιστρέφει πανηγυρικά στην «φωλιά του κούκου»· την γνωστή ΠΑΣΟΚική συμμορία που στρογγυλοκάθεται, μαζί με την συνένοχή της ΝουΔούλα, επί 35 χρόνια στο σβέρκο μας.

Άσε, Γιώργο, την πήραμε πρέφα την «αλλαγή». Ίδια σκατά με άλλη πάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου