Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΠΑΣΕ-TIM

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (WIND)

Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 11 Αυγούστου, 5:30 μ.μ.
ΧΩΡΟΣ: αίθουσα auditorium του κτηρίου C στο Μαρούσι

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Απολύσεις συναδέλφων

2. Οργάνωση κινητοποιήσεων

Συνάδελφοι,

μετά τις εξελίξεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στο τμήμα Καταλόγου και τις τελευταίες κινητοποιήσεις μας η διοίκηση της εταιρίας πέρασε στην αντεπίθεση με απολύσεις μέχρι και μέλους του ΔΣ.

Εχθές το απόγευμα με αιφνιδιαστικό τρόπο η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε να απολύσει την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ του σωματείου μας Κολιούση Όλγα. Η ενημέρωση της συναδέλφου έγινε μέσω δικαστικού επιμελητή στο σπίτι της. Οι λόγοι απόλυσης αν και δεν αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο, προδιαγράφονται από την συνδικαλιστική δράση της.

Όπως και παλιότερα, η διοίκηση της εταιρίας με έμμεσο ή άμεσο τρόπο στρέφεται ενάντια στο σωματείο και στο ευρύτερο συνδικαλιστικό κίνημα – ενάντια σε αυτούς που τολμούν και υπερασπίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Καθίσταται δε, στην κορυφή εκείνων των εταιριών που δεν σέβονται τους νόμους, και που κατά συρροή τρομοκρατούν και εκβιάζουν με τόσο εμφανή τρόπο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της εταιρίας μας, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στο σύνολό τους να καταδικάσουν τόσο στις συνειδήσεις τους όσο και έμπρακτα αυτές τις πρακτικές.

Καλούμε τον έντυπο και μη τύπο να καταδικάσει την τρομοκρατική αυτή επίθεση που στο σύνολό της προσβάλλει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Καλούμε όλο τον συνδικαλιστικό χώρο να καταδικάσει και αυτό τις ενέργειες αυτές, συμπαραστεκόμενοι στις επόμενες αγωνιστικές δράσεις του σωματείου.

Τέλος, καλούμε την διοίκηση της εταιρίας να πάρει άμεσα πίσω την απόφασή της και να επαναπροσλάβει την συνάδελφο.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι συμμετέχουμε στην Γενική Συνέλευση και αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Το ΔΣ του σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου