Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

Ν’ αποφυλακιστεί τώρα η Χριστίνα Κυριμοπούλου

ΕΠΕΙΓΟΝ!

Σήμερα Παρασκευή το συμβούλιο της φυλακής αποφάνθηκε ότι η Χριστίνα δεν δικαιούται τελικά υφ' όρων απόλυση, παρά την αντίθετη απόφαση του δικαστηρίου! επίσης, ο εισαγγελέας αποφάσισε την μεταγωγή της σε άλλη φυλακή, μακρυά από τους ανθρώπους που την αγαπάνε και τη στηρίζουν.

Παρακαλούμε κινητοποιήστε όσους ανθρώπους περισσότερους μπορείτε. Θα την σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησε. Βολικό μιας και έχει προβεί τόσες φορές σε αυτοτραυματισμούς. Προσπαθούν να την αποκόψουν από τους ανθρώπους που έχουν δείξει αλληλεγγύη!

Στην σελίδα www.keli.gr θα βρείτε κάθε σχετική πληροφορία.

Η Χριστίνα Κυριμοπούλου είναι ένα εικοσάχρονο λαβωμένο παιδί του σωφρονιστικού συστήματος. Βρίσκεται στη φυλακή από τα 15 της και ο ιδρυματισμός της έχει στιγματίσει το σώμα και την ψυχή. Η Χριστίνα, φυλακίστηκε για μικροποσότητα και τα τελευταία 5 χρόνια παραπατά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο γιατί αυτοτραυματίζεται καταπίνοντας αιχμηρά αντικείμενα και χαρακώνοντας το κορμί της. Αυτές τις μέρες ήταν να περάσει την πόρτα της φυλακής για τελευταία φορά, όμως τα βάσανά της με απόφαση του Εισαγγελέα θα συνεχιστούν άγνωστο για πόσο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκοψε της φλέβες της και πλήρωσε τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις με πειθαρχική ποινή. Το Συμβούλιο της Φυλακής αποφάσισε να μην επιτρέψει την υφ’ όρων απόλυσή της και διέταξε τη μεταγωγή της σ’ άλλη φυλακή. Η απόφαση αυτή είναι εγκληματική αφού η ψυχολογία της Χριστίνας είναι κλονισμένη και η περαιτέρω φυλάκισή της αποτελεί για αυτό το κορίτσι θανατική ποινή. Το σωφρονιστικό σύστημα δεν χρειάζεται άλλα θύματα για να αποδείξουν την αποτυχία του. Το κράτος οφείλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Χριστίνα και να πάψει να την στερεί το δικαίωμα στη ζωή.

Υπογράφουμε ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση
της κρατούμενης Χριστίνας Κυριμοπούλου


Υπογράφουμε με μέιλ στο: christina_kyrimopoulou@yahoo.gr
Γράφουμε όνομα, επάγγελμα, περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου