Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ψηφίσαμε Δεκέμβρη!


Ξεφτιλίσαμε το εκλογικό πανηγύρι της Κοινοβουλευτικής Χούντας με τον πιό επίσημο τρόπο.

Ο Δεκέμβρης γέννησε εκλογική απεργία. Ο Δεκέμβρης θα γεννήσει κι άλλα. Οι μισοί πολίτες της χώρας είπαν στους πολιτικάντηδες των κομμάτων, εξουσίας και μη, καθώς και στα έμμισθα παπαγαλάκια της Χούντας τους, «αντέστε στο διάολο».

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα. Αυτό φοβούνται κι ετοιμάζουν «σκούπες» σε κάθε είδους πολιτική δράση που βρίσκεται έξω από τους θεσμοθετημένους κυματοθραύστες (βλ. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π.).

Η εποχή των κομμάτων και της αντιπροσώπευσης ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

8 σχόλια:

  1. tis politikes ekseliksis tis kathorizoun aytoi pou psifizoun kai oxi aytoi pou den psifizoun.Aytoi pou den psifizoun den exoun logo kai dikeoma na milane giati loidoroun tin pemptousia tis dimokratias pou einai i psifos.peran toutou to mono komma pou kerdise einai to la.o.s. kai ayto einai minima oti i ellines ksipnane kai noiazonte gia tin xora tou.olon ton allon ta pososta se arithmous einai pesmena se sxesi me tis ethnikes ekloges.ta papagalakia ta ksenodoula den pernane kai oli i eyropi einai strameni sta kentrodeksia.o dekembris den genise eklogiki apergia katrakila ston siriza genise.ta spasane 100 albanoi kai 50 kafroi kai to lete epanastasi.ntropi sas.etsi einai oi epanastasis?na xtipame tin astinomia?em den einai ayto epanastasi.xtipiste kanan emporo narkotikon kanan apateona kanan eglimatia.ayto einai epanastasi.ksipniste kai seis esto kai teleyteoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς που ψηφίσαμε μάυρο δαγκωτο, είμαστε το κυρίαρχο κόμμα... οπότε δείξε λίγο σεβασμό στους θεσμούς της Δημοκρατίας φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ανώνυμος...
    Θα συμφωνήσω με το Νυχτερίδα. Και όσο για το Λάος η διαφορά του δεν είναι παρά 90.000 (περίπου) ψήφοι.
    Εφυγαν 1.360.000 από ΝΔ και κατεβαίνοντας από το ρετιρέ για την έξοδο άφησαν λίγα μπάζα στο ισόγειο. Όταν αυτοί οι "υπερπατριώτες" πάρουν χαμπάρι τι εστί Τζαβέλλα και ποιες οι θέσεις της για θέματα που το "υπερπατριωτικό" Λάος έκανε σημαία, τους βλέπω κι αυτούς στην έξοδο! Δεν τα λέω εγώ, τα διάβασα σε ένα blog που έπεσα τυχαία και που μάλλον είναι του χώρου σου(ίχνος νομίζω). Ήξερες ότι ο Καρατζαφλάρης αιτούνταν στον κοινοβούλιο να γίνει τζαμί στη νότια ελλάδα; Το λέω για κάτι "πατριώτες" που σας έπεισε ο καιροσκόπος Καρατζαφλάρης ότι "κόπτεται για την "πατρίδα"!
    Τα ποσοστά είναι για κομματική κατανάλωση και για τα ανεγκέφαλα προβατάκια. Τα πραγματικά νούμερα είναι που δείχνουν τη δύναμη.
    Χάσατε φίλε μου κατά κράτος... Βγες και συ από το μαντρί να πάρεις λίγο αέρα. Καλό θα σου κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ανώνυμος
    Ο Πότμος, ο συγγραφέας του παραπάνου άρθρου, ήταν δεξιός... μέχρι τον Δεκέμβριο...

    Χαμπάρι δεν πήρατε τι έγινε τον Δεκέμβριο... Επισυγκεντρωθήκατε στα σπασίματα και χάσατε την ουσία... Κάναν καλή δουλειά τα κανάλια...

    Αν βγεις λίγο από το «μαντρί» σου ίσως καταλάβεις τι γίνεται αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η υποτιθέμενη άνοδος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν οφείλεται στο ότι οι έλληνες ξυπνάνε και νοιάζονται για την χώρα τους, άλλα στο ότι οι έλληνες πέφτουν σε μεγαλύτερο λήθαργο λόγω του ότι νοιάζονται περισσότερο για το πορτοφόλι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα περί Δημοκρατίας δεν ισχύουν σε ένα καθεστώς καταφανούς ολιγαρχίας, με άγρια δομημένους μηχανισμούς καταστολής (ψυχαναγκαστικής - ΜΜΕ, φυσικής - ΜΑΤ/Δ/χύμα απρόκλητα χημικά σε διαδηλώσεις).

    Π.χ. δεν νομίζω ότι θα τολμούσε κανείς να κατηγορήσει για αντιδημοκράτες όσους δεν ψήφισαν στο «δημοψήφισμα» της Χούντας.

    Όσο για την Εξέγερση του Δεκεμβρίου, αν το μόνο που έχεις να πεις είναι ό,τι σου είπε ο Καρατζαφέρης, ο Πρετεντέρης κι η Παπαρήγα, άστο σ' εμάς που είμασταν εκεί να πούμε την ιστορία. Και μάθε να ξεχωρίζεις τις εξεγέρσεις από τις επαναστάσεις.

    Αν επίσης κόπτεσαι για Δημοκρατία (που πολύ αμφιβάλλω αν με αυτήν την λέξη εννοείς αυτό που λέει η ίδια κατά κυριολεξίαν), μάθε ότι εθνικοσοσιαλιστικά (δηλ. Ναζιστικά) κόμματα δεν έχουν καμμία σχέση με Δημοκρατία.

    Η αποχή, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν ήταν ένα τραγικό αντιδημοκρατικό γεγονός, αλλά μια κορυφαία πράξη δημοκρατικής αντίστασης.

    Σε τελική ανάλυση, τα σπασίματα δεν σας αρέσουν, η ειρηνική αντίσταση δεν σας αρέσει, τί ακριβώς γουστάρετε, κύριοι «δημοκράτες» του Καρατζαφύρερ; Να το βουλώσουν οι αντίπαλοί σας;

    Ούτε στα όνειρά σας... ναζιστόμουτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι οι επαναστάσεις να χτυπάμε την αστυνομία???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    άστο φίλε ζεις αλλού

    Ντροπή σας να χτυπάτε τους καημένους αστυνομικούς τους αγίους αυτούς ανθρωπους ουουουουο ρε(αλήθεια μηπως γίνεται το αντίθετο?)

    ψηφό ποτέ και πουθενά μέχρι θανάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην τα παρουσιαζετε και εσεις οπως θελετε!!! Η διαφορα αυτων που ψηφισαν το 2007 (7,400,ο00)
    http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/Results/nationallectures2004/
    με αυτους που ψηφισαν το 2009 (5,261,036)
    http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

    ειναι 2200000 .Αρα η αποχη αυτα τα 2 εκατμομμυρια νθρωπων ειναι οαχι 4,5 εκατομμυρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τ' άλλα 2.000.000 που ήδη δεν ψήφισαν το 2007;

    ΑπάντησηΔιαγραφή