Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Θρασύδειλοι Δολοφόνοι


(Αναδημοσίευση από το blog: Βαθύ Κόκκινο)
Τον περασμένο Μάη οι μπάτσοι δολοφόνησαν τον αθλητή Νίκο Σακελλίωνα, στο κέντρο της Αθήνας και απέδωσαν τον θάνατο του επικαλούμενοι ότι ο νεκρός ήταν χρήστης ναρκωτικών, κι αυτά ήταν η αιτία του θανάτου του.

Ο πατέρας του, όμως, που γνώριζε ότι το παιδί του δεν είχε καμιά σχέση με ναρκωτικά, κόλλησε αφίσες με την φωτογραφία του παιδιού του και παρακαλούσε όποιον γνώριζε για το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού του να επικοινωνήσει μαζί του.

Παρουσιάστηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Εκτορας Κουφόπουλος και περιέγραψε τον ακριβή τρόπο που οι μπάτσοι δολοφόνησαν τον 24χρονο αθλητή Νικόλαο Σακελλίωνα,

Ας δούμε πώς περιγράφει την άγρια δολοφονία:

«Ηταν γύρω στις 5 το απόγευμα. Βρισκόμουν στο γραφείο μου στην οδό Σωκράτους (4ος όροφος), είμαι εικονολήπτης. Ακουσα κραυγές, ουρλιαχτά κι έτρεξα στο παράθυρο να δω τι συμβαίνει. Βλέπω ένα τεράστιο, γεροδεμένο παλικάρι. Φόραγε κοντομάνικο και βερμούδα. Τον είχαν πιάσει 4-5 αστυνομικοί, όλοι ειδικοί φρουροί. Μεταξύ τους ξεχώριζε μια γυναίκα, ξανθιά με κοτσίδα. Οι δύο τον κρατούσαν και ο τρίτος τον "συμμόρφωνε". Τον χτυπούσε στο πίσω και κάτω μέρος του κρανίου.

»Μου έκανε εντύπωση ότι χτυπούσαν έναν άνθρωπο που φορούσε χειροπέδες. Το παλικάρι αντιδρούσε. Οχι βίαια. Προσπαθούσε να ξεφύγει, σαν δεμένο σκυλί έκανε. Κάποια στιγμή κατέρρευσε. Δεν αντιδρούσε. Ακόμα κι εγώ κατάλαβα ότι έπεσε σε κώμα. Οι αστυνομικοί τον χαστούκισαν, αλλά αυτός τίποτα...

»Τον άφησαν με τις χειροπέδες, πεσμένο μπρούμυτα, γονατιστό. Πέρναγε κόσμος, κοίταζε. Ηταν στο κέντρο της Αναξαγόρα.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον πλησίασαν. Βγάζουν τις χειροπέδες, τον μεταφέρουν και τον ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο.
Μετά από ένα τέταρτο ήρθε το ΕΚΑΒ. Το τελευταίο μέρος πρόλαβα να το τραβήξω βίντεο από το κινητό μου. Είδα την αφίσα με τη φωτογραφία του και πήρα τηλέφωνο τον πατέρα του».

Τα θρασύδειλα ανθρωποειδή, οι μπάτσοι, παρουσίασαν την εκδοχή ότι ο Νικόλαος Σακελλίωνας πέθανε από χρήση ναρκωτικών και αν δεν υπήρχε το πείσμα του πατέρα του άλλο ένα δολοφονικό όργιο των δυνάμεων καταστολής θα το έτρωγε το σκοτάδι.

Μετά την εξέλιξη που είχε κι αυτή η ιστορία μένει να δούμε αν θα κατορθώσουν οι μπάτσοι να κουκουλώσουν κι αυτό το έγκλημα τους.

3 σχόλια:

  1. μα ειναι δυνατον να μην σε γεμιζει οργη κατι τετοιο μετα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η «πλάκα» είναι ότι τα Μέσα το κάνουν γαργάρα. Τό 'βγαλε ο Τσίμας εκεί στη βραδυνή του, και πάπαλα.

    Εγώ τό 'χω πει... αν ήμουν 16, μπορεί και να ήμουν στη Σέχτα τώρα... αν υπάρχει βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι μίσος θρέφουν οι αστυνομικοί για αυτούς που πρέπει να προστατεύουν; Είμαστε αυτοί που σας πληρώνουμε ρεεεεε, για να μας προστατεύετε και όχι να μας δολοφονείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή