Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ακροδεξιά οργάνωση αστυνομικών

Στην γνωστή ακροδεξιά εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» δημοσιεύτηκε προκήρυξη μιας νέας ακροδεξιάς οργάνωσης αστυνομικών, συνοδευόμενη από την εικόνα που ακολουθεί:

Απόσπασμα από το κείμενο της προκήρυξης:

«Είναι απαράβατος κανόνας της φύσης ότι κάθε δράση προκαλεί ίση και αντίθετη αντίδραση. Ο Αγώνας που ξεκινήσαμε αποτελεί την αντίδραση σε όλα τα παραπάνω και ελάχιστο φόρο τιμής για το αίμα των Αδερφών μας που χύνεται άδικα καθώς και ελάχιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα μας, την οποία δεν θα την αφήσουμε έρμαιο στα σχέδια της νέας τάξης και των εδώ εντολοδόχων της. Ήδη μέλη μας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, δρώντας συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους.»

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των «Πραιτώρων», του «εσείς είστε το Κράτος», της ατιμωρησίας των πάμπολλων μπάτσων που δέρνουν 12χρονες μαθήτριες και σκοτώνουν 15χρονα.

Ως πότε θα ανεχόμαστε τους πολιτικούς που βάφουν τα χέρια τους στο αίμα μαθητών, φοιτητών, εργατών;

ΩΣ ΠΟΤΕ;

3 σχόλια:

  1. Η αλλαγή έρχεται από εμάς . Εμείς και μόνο εμείς είμαστε οι φορείς της.
    Αν δεν ξεκινήσει απο εμάς δεν θα ξεκινήσει απο κανέναν άλλον.

    Δεν υπάρχουν άλλοι που θα αλλάξουν για μας τα πράγματα και την ζωή που ζούμε. Ποτέ δεν υπήρχαν και ποτέ δεν θα υπάρξουν.

    Ας σταθμίσει ο καθένας μονός του τι πρέπει να κάνει ατομικά αλλά και συλλογικά για να συμβάλει στην αλλαγή, αν είναι αυτή που επιθυμεί και αναζητεί.

    Όταν οι πολίτες φτάνουν μόνοι τους, αβίαστα, στο σημείο να νοιώθουν την ανάγκη να συνενωθούν για να αλλάξουν τα «πράγματα», διεκδικώντας να ορίζουν αυτοί οι ίδιοι την μοίρα και τη ζωή τους, τότε και η ωριμότητα της κοινωνίας πρέπει να έχει φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να μετουσιώσει αυτή την επιθυμία και τον πόθο σε πράξη.


    Η πράξη για την αλλαγή συντελείτε απ΄ όλους τους πολίτες μέσα στην κοινωνία, αναδεικνύοντας νέους φορείς που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την αλλαγή που επιθυμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη διαβασα το κειμενο, θα πρεπει να ξεκαθαρισω και στους υπολοιπους οτι δεν διαφερει καθολου απο την δεξια προπαγανδα που μας εχουν συνηθισει...με τους αστοχους χαρακτηρισμους και τα "αληθοφανη" τους επιχειρηματα, παλι επιτιθονται στον αριστερο χωρο λες και τουτη η χωρα εκλεγει δεξια παραταξη αλλα διοικειται απο την αριστερα..... για αλλη μια φορα μας αποστομωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ κανείς δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι ακόμα κατά την διάρκεια που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ του «μεγάλου» Ανδρέα (για το μετα-ανδρεϊκό δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσω), η γνωστή, αμετανόητη Δεξιά κυβερνούσε εξίσου ξεδιάντροπα και εξίσου αχαλίνωτα. Υποκλοπές, αστυνομική αυθαιρεσία με επίσημη κρατική ασυλία και αλώνισμα κάθε είδους «επιχειρηματιών» στα «μεγάλα σαλόνια» της πολιτικής.

    Να μη ξεχνάμε επίσης τον ρόλο της δημοσιογραφίας την περίοδο '81-'89, με φυλλάδες πιό κίτρινες κι από τον... Τριανταφυλλόπουλο. Και φυσικά, εκτός από την Αυριανή, αναφέρομαι σε όλες τις άλλες εφημερίδες που έπαιζαν ρόλο ξεκάθαρου κομματόσκυλου εκείνη την εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή