Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει Πρωθυπουργός!

Η ποταπότητα και του αρχηγού της «αξιωματικής» «αντιπολίτευσης» φάνηκε στην συνέντευξή του σήμερα στο Ζάππειο:

(από το in.gr - τα έντονα δικά μου)
«Μία «καθαρή συμφωνία» για «εκλογές τώρα», ή το αργότερο μέχρι τις Ευρωεκλογές, σε συνδυασμό με συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010 πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από το Ζάππειο Μέγαρο.

Ως προς το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στον κ. Κάρολο Παπούλια, ότι «έχουμε έναν πετυχημένο Πρόεδρο» και ότι εάν ο ίδιος θελήσει ανανέωση της θητείας του, το ΠΑΣΟΚ θα τον στηρίξει.

Ο ίδιος, όπως υπενθύμισε, είχε ζητήσει και πέρυσι εκλογές, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρξει παραγραφή για τα σκάνδαλα. «Αυτό δεν ισχύει πια», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, γιατί «ο κ. Καραμανλής έκανε ξεκάθαρη επιλογή παραγραφής».

Η ευθύνη για την παραγραφή των σκανδάλων βαρύνει στο ακέραιο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.»

Σε απλά Ελληνικά:

«Κώστα, καλησπέρα.

Όπως έχεις καταλάβει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Με ωρισμένους εκεί μέσα, που δεν ήξεραν να κάνουν καλά τις δουλειές, όπως οι δικοί μας, με την οικονομική κρίση και με την υπερβολική δημοσιότητα που έχει πέσει στο τί κάνει και τί δεν κάνει η αστυνομία, την έχεις βάψει.

Στις επόμενες εκλογές, άμα συνεχιστεί έτσι όπως πάει, κανένας μας δεν θα κάνει αυτοδυναμία. Και άμα παρατραβήξει μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Τώρα που τά'χω ψιλοβρεί με τα μαλακισμένα του ΣΥΡΙΖΑ, παίζει να κάνω κανά δυό καλές μανούβρες και να τους διαλύσουμε στις μεθεπόμενες εκλογές. Αλλά γι' αυτό χρειάζομαι εκλογές τώρα.

Τετραετία φίλε δε βγάζεις. Κάν'τες φέτος μαζί με τις ευρώ, για να τις συνδυάσουμε με το κλίμα «χαλαρής ψήφου».

Εννοείται δεν πρόκειται να ανακινήσουμε θέμα σκανδάλων κ.λ.π. Μη φοβάσαι. Θα το ρίξουμε στην «αλλαγή» και στο «καινούργιο» (τά 'χουν έτοιμα τα campaign οι δικοί μου, να σου δείξω άμα θες) και καλά του στυλ ότι «τί να κάνουμε, δεν γίνεται να ξαναψηφίσουμε για προανακριτική χωρίς νέα στοιχεία κ.λ.π.», όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει.

Let me know,

Yours Truly,

G.A.P.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου