Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Καραμανλής - Παπανδρέου & Σία: «Χεστήκαμε για το τί θέλεις, ηλίθιε λαέ»


Μίλησε.

Ο ένας.

Ο υπέρδιπλος.

Ο Μοναδικός.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερα κόμματα, διότι δεν θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την πολιτική. Θέλει να υπάρχουν οι αντιθέσεις που υπάρχουν στην κοινωνία συσπειρωμένες και συγκροτημένες σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες και να διαλέξει: είτε το ένα, είτε το άλλο!» (στο ενημερωτικάδικο του Mega, Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009, 9:00 π.μ.)

Στην ίδια γραμμή τα ραβασάκια που ανταλλάσσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΚΕ να παίζει με τα κουβαδάκια του στην περιφρουρούμενη από ΚΝίτες μικρή ακρογιαλιά του, ενώ ο Χέρης-Χέρης (δεν τον λέω Καρατζαφύρερ, γιατί ο άνθρωπος ούτε εθνικιστής είναι, ούτε ναζί, ούτε φασίστας, απλώς καιροσκόπος) ετοιμάζει από τώρα τον θρόνο πάνω στον οποίο θα δεχτεί τον Καραμανλάκο γονυπετή να ικετεύει για ψήφο εμπιστοσύνης αν τυχόν του κάτσει το τζόκερ και το Γιωργάκι δεν τα βρει στα κουκιά με το Τσιπράκι. Κυβερνητόφιλοι και κυβερνομανείς από τον Συν και από το Μεγάλο Πράσινο Πλην, ήδη μιλάνε την ίδια γλώσσα πάντως. Την ίδια στιγμή, ο Πρετεντέρης, με ύφος οκτακοσίων Παπών (ούτε καν Καρδιναλίων) κατακεραυνώνει τους ΝΔίτες που εκτρέπονται εκτός κυβερνητικής πειθαρχίας.

Εκπρόσωποι και των πέντε συστατικών δυνάμεων της Ελληνικής Ολιγαρχίας παρέστησαν χθες σε εκδήλωση ενός από τους πιό σημαντικούς πυλώνες του Ολιγαρχικού Πολιτεύματος, του Καναλάρχου κ. Μίνωος Κυριακού. Το γλύψιμο πήγε τόσο σύννεφο, που αν το βάζαμε πάνω από την Σαχάρα και άρχιζε να βρέχει, θα είχε λυθεί το πρόβλημα ερημοποίησης του πλανήτη. Πρότειναν δε και ξεδιάντροπα τον Μίνωα για ξαναμαναπρόεδρο της ΕΟΕ, με στυλάκι «μη τυχόν και δεν τον ξαναψηφίσετε, σας γαμούμε τα κονδύλια που παίρνετε».

Μπατσάκια πυροβολούν ανεξέλεγκτα, «για τον τσαμπουκά» κι αυτοί, όπως ο Κορκονέας, όποιον λάχει και τρακάρουν στον δρόμο τους. Ομάδες πιτσιρικοχουλιγκάνων όμως που πυροβολούν εναντίον τους είναι αυτομάτως τρομοκράτες και δή, πολύ επικίνδυνοι. Η διαπιστωμένη από όλους μας κλίκα αστυνομικών-χρυσαυγιτών όμως, που επιτίθεται σε πολίτες από 'δώ κι από 'κεί, είναι οι «δυνάμεις τήρησης της Τάξης» και «αγανακτισμένοι Πολίτες».

Ελλάς Ελλήνων Τυραννίσκων,
Θρασέων, Κρετίνων, κι Εκσπερματιστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου